Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Koho si berou do postele Dara Rolins nebo Karel Gott?

17. ledna 2018 | 06:00

Český národ je všeobecně jedním z největších milovníků pejsků. Psa má každá druhá domácnost a v počtu koček a psů na obyvatele jsme první v Evropě! Domácí mazlíčky milují také celebrity. Vždyť komu jinému je jedno, jestli jste se narodil se zlatou lžičkou v puse, nebo jste na ulici a bez domova? Zvíře vám bude opětovat lásku, kterou mu dáte, a to je na těch čumáčcích to nejlepší!

Čtyřnozí miláčkové jsou opěvováni a milováni i britskou královnou Alžbětou II. Ta miluje psí rasu velškorgi, má doma celou smečku a chová k těmto němým tvářičkám velkou náklonnost. Nejen na královském dvoře, ale také mezi celebritami v Hollywoodu je spousta nadšenců pro zvířata.

Miley Cyrus má vedle pejsků, které má společně se svým přítelem Liamem Hemsworthem, také prasátko. Miley je veganka a v lásce ke zvířatům si s přítelem dobře rozumí.

Už jste zaregistrovali, že probíhá nová soutěž Mazlíčka Česka? Navštivte naše stránky a soutěžte o skvělé ceny! Svého zvířecího miláčka přihlašujte ZDE >>>

Krasavec Channing Tatum zachraňuje útulková zvířata. Nejdříve adoptoval pitbula, a teď dokonce i koně! Amanda Seyfried adoptovala australského ovčáka Finna, a to změnilo celý její život. Teď se věnuje opuštěným zvířatům a poskytuje jim dočasný útulek, než najdou nový domov.

V Čechách máme také spoustu celebrit, které milují zvířata a bojují za jejich práva a šťastný život. Patricie Solaříková nebo David Kraus jsou jedni z nich. Dokonce spolupracují s útulky a propagují adopce psů, kteří hledají milující domov. V galerii najdete ještě další celebrity, které nedají na své mazlíky dopustit. Kdo je podle vás nejrozkošnější?