Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Kubelková na operaci a nejroztomilejší syn Štíbrové

21. října 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Co je nového na sociálních sítích tento týden? Po Celeste Buckingham (22) se na chvíli trochu slehla zem. Vedle vydání nového alba, jak napovídá hashtag u jejích fotek na Instagramu, je pravda, že z Celeste se vyklubala i herečka.

Zahrála si v novém filmu Bajkeři, jehož premiéra proběhla tento týden. Společně s Adamem Mišíkem (20) k filmu nazpívala i titulní píseň, kterou můžeme slýchat v éteru už nějakou dobu.

Kvůli natáčení komedie, kde mimo jiné hraje i Hana Vagnerová (34), Celeste zhubla o šestnáct kilo, aby prý nemusela při natáčení na kole s sebou tahat takovou váhu. Kde je schovávala, to je nám záhadou! Jak jí to teď sluší, uvidíte ve fotogalerii...

Celebrity se na sociálních sítích dají rozdělit na dvě skupiny: na ty, kteří klidně zveřejní fotku svých dětí, a na ty, kteří své děti na sítě nikdy nedávají. Do té druhé skupiny patří například Agáta Prachařová (32), jejíž dceru Miu jen tak neuvidíme. 

Do té první skupiny ale patří spousta hvězd – například Emma Smetana (29), která přidala fotku s dcerou Lennon, která zpěvačce jako by z oka vypadla. Nebo herečka a zpěvačka Eva Burešová (24), kterou můžete znát z televizních obrazovek například ze seriálu Gympl nebo z novějšího seriálu Modrý kód. V červnu přivedla na svět syna. Jak mu to s mámou sluší? Podívejte se do fotogalerie!

Jak si Eva Burešová užívala těhotenství? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Eva Burešová z Modrého kódu: Pohled na těhotnou ženu některým lidem vadí • VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ

Autor: Lucie Houdková