Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity na síti: Kubelková ve svatebním a Peštová zamlada

14. října 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Ve středu 11. října byl Mezinárodní den dívek, jehož cílem je upozornit na diskriminaci. Instagram tedy zaplavily fotky, které vzdávaly hold dívkám. Gwyneth Paltrow (45) si vyfotila selfie se svou třináctiletou dcerkou. "Všechno, co v životě dělám, je pro ni (a jejího bratra)," napsala herečka k fotce.

Apple (13) a Mosese (11) vychovává společně s Chrisem Martinem (40). Perfektní pár tvořili až do roku 2014. Hollywoodská herečka je jednou ze slavných žen, které v minulosti sexuálně obtěžoval slavný producent Harvey Weinstein (65). Pokud vás tato kauza minula, psaly jsme o ní ZDE!

Co dalšího na sociálních sítích? Obdivovat můžete krásnou Ivu Kubelkovou (40), která se oblékla do svatebních šatů. Bylo to však jen pracovně, jak napovídá popisek. Ve skutečnosti si je ale nevyzkoušela. Se svou životní láskou Georgem Jiráskem žije už několik let jen na psí knížku. Mají spolu dvě dcery: Natálii a Karolínu. Jak Ivu ovlivnilo druhé těhotenství? Uvidíte ve videu:

Video se připravuje ...
Iva Kubelková (40): Po narození mé druhé holčičky mám problémy s pletí • VIDEO: Igor Hellebrandt/ BPŽ

Dalším stabilním párem v šoubyznysu je Dara Rolins (44) a Rytmus (40). Tento týden oslavili osmileté výročí vztahu.  Marta Jandová (43) má novou vášeň, z dcerky Tomáše Kluse (31) bude pravděpodobně nadaná malířka a Daniela Peštová (46) nestárne, jak můžete vidět na retro fotce. Více ve fotogalerii:

 

Autor: Lucie Houdková