Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Video: Brad Pitt líbá jinou! Podívejte se na vášeň s Marion Cotillard

21. září 2016 | 12:43

V úterý vyšlo najevo, že Angelina Jolie podala žádost o rozvod. Pár hodin na to se objevil nový trailer k filmu, kde hraje Brad Pitt s Marion Cotillard, se kterou měl Angelinu údajně podvádět. 

Nový válečný thriller Spojenci vypráví příběh o spojeneckém špionovi Maxovi (Brad Pitt), který se ocitne v situaci, kdy musí předstírat, že je manželem odbojářky Marianne. Tu hraje právě Marion Cotillard (40).

Zamilují se do sebe, založí rodinu, ale pak se Max dozví, že Marianne je dvojitá agentka, a dostane za úkol ji zabít. Nepřipomíná vám to děj filmu Pan a paní Smithovi, při jehož natáčení v roce 2004 se Brad (52) s Angelinou (41) do sebe zamilovali?

Podívejte se na nový trailer k filmu Spojenci:

Video se připravuje ...
Nový trailer k filmu Spojenci (2016) • VIDEO: Youtube.com

Ještě předtím než Angelina požádala o rozvod, proslýchalo se, že mezi Bradem a Marion to na place zajiskřilo a že Angelinu s ní podváděl. Jak ironické by to bylo! To samé, co Brad udělal Jennifer Aniston, by udělal i Angelině.

Nahoře: Polibek ve filmu Pan a paní Smithovi (2005), pod tím polibek Brada a Marion Cotillard ve filmu Spojenci (2016)
Autor: archiv distributora

Nelze si také nevšimnout, že Marion je typově Angelině velmi podobná. Francouzská herečka je ale z celé věci zdrcena a ničí ji, že je do celé aféry ohledně rozvodu Brangeliny zavlečena. Samozřejmě jakýkoli vztah s Bradem popírá.

Film Spojenci
Autor: archiv distributora

Autor: red