Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Angelina Jolie versus Marion Cotillard! V čem si jsou podobné?

22. září 2016 | 11:27

Za rozpadem manželství Brangeliny stojí prý francouzská herečka Marion Cotillard, která navíc teď přiznala, že je těhotná. Je snad těhotná s Bradem? Věci tomu nasvědčují, ale ona to popírá. Obě ženy jsou si navíc hodně podobné, že by tedy Brad po vztahu s Jennifer Aniston sahal do stejného šuplíku? 

Angelinu Jolie (41) poznal Brad Pitt (52) v roce 2004 při natáčení filmu Mr. and Mrs. Smith, kde se do sebe oba zamilovali. Brad se brzy poté rozešel s Jennifer Aniston

S Marion Cotillard (40) se Brad poznal při natáčení filmu Spojenci (Allied), které probíhalo letos v březnu. V pondělí podala Angelina žádost o rozvod a Marion oznámila, že je těhotná. Očekávaný potomek by měl na svět přijít v prosinci, to znamená, že otěhotněla v březnu. Nechceš k tomu něco říct, Brade? 

Ať je pravda jakákoliv, to, že by Brad propadl Marion, by nebylo překvapivé. V její prospěch hraje to, že nevypadá jako kostlivec a celkově je takovou víc sexy verzí Angeliny, která svůj sex-appeal pomalu ztrácí.

Ačkoliv spousta věcí ukazuje na to, že Brad podlehl smyslné francouzské herečce (a myslí si to polovina světa), Marion to vidí jinak. Ve středu večer se rozhodla k tomu říct své prostřednictvím Instagramu.

"Toto je mé první a jediné vyjádření ke kolotoči informací, který začal před 24 hodinami a do kterého jsem byla zatažena. Nejsem zvyklá komentovat takovéto věci a ani je brát vážně, ale protože celá věc začíná ovlivňovat lidi, které mám ráda, musím promluvit. Zaprvé: před několika lety jsem potkala muže svého života, otce našeho syna a dítěte, které čekám. Je mou láskou, nejlepším přítelem a tím jediným mužem, kterého potřebuji," napsala Marion na svůj účet.

Která z žen se podle vás k Bradovi hodí víc?
31,4%
68,6%
Děkujeme za Váš hlas!
16 hlasů
35 hlasů

Dále ještě dodává, že z celé situace není zničená, jak píší média, a Angelině a Bradovi, které velmi respektuje, přeje, aby našli klid v této šílené situaci.

Marion možná chtěla svým komentářem situaci vylepšit, ale přiznáním těhotenství jen přilila olej do ohně. Věci okolo rozvodu Brangeliny nabírají čím dál tím větší obrátky a o další spekulace rozhodně nebude nouze!

 

Video se připravuje ...
Nový trailer k filmu Spojenci (2016) • VIDEO: Youtube.com

 

Autor: red