Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gwyneth Paltrow si stěžuje na svůj plat v Hollywoodu!

17. října 2015 | 06:00

Přestože se čtyřiačtyřicetiletá herečka umístila jako 12. nejlépe placená herečka, astronomické výšky platů jejích hereckých kolegů jí nedají spát. Snaží se upozornit na to, že žena si v hereckém průmyslu vydělá o mnoho míň než její herečtí kolegové...

Gwyneth Paltrow se snaží upozornit na situaci, že žena si ve většině případů vydělá mnohem méně než muž v téže pozici. Pro magazín Variety řekla: "Váš plat vyčísluje vaši cenu. Pokud muži dostávají za tu samou práci o hodně více než ženy, je to strašné. Kdybych vám řekla, jak velký ten rozdíl je, možná byste se divili."

Herečka narážela na skutečnost, že Robert Downey Jr. dostal za poslední díl Iron Mana opravdu astronomickou částku. Také možná proto byl Robert jmenován nejlépe placeným hercem na světě. Na přední příčce se z žen podle časopisu Forbes umístila Jennifer Lawrence a Gwyneth byla až na 12. místě. 

Gwyneth Paltrow zvolila na společenskou akci odvážný overal.
Autor: Profimedia.cz
Gwyneth vyrazila v úterý na společenskou akci La Mer, a co se týče outfitu, velmi se odvázala. Zvolila černý overal, který zvýraznil její štíhlou postavu i další přednosti, jelikož výstřih sahal až k pupíku. Po rozvodu s frontmanem Coldplay Chrisem Martinem nyní randí s producentem Bradem Falchukem. 

Autor: luh