Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Renée Zellweger si už je zase podobná a vypadá jako své staré já!

20. října 2015 | 06:00

Renée Zellweger spolu s dalšími hvězdami podpořila ty, kteří trpí nemocí ALS, a natáčení třetího pokračování Deníku Bridget Jones je v plném proudu!

Renée Zellweger, Reese Witherspoon a Courteney Cox se rozhodly pomoct dobré věci. Minulou neděli obuly pohodlnou obuv a vyrazily do losangeleského parku na benefiční pochod Walk To Defeat ALS. Byl dlouhý 2,5 km a cílem bylo získání financí na další výzkum nemoci ALS (amyotrofická laterální skleróza).

Tento rok se jednalo už o třináctý ročník a spousta lidí, včetně těchto hollywoodských hvězd, se rozhodla podpořit publicistku Nanci Ryder, která s nemocí bojuje už dva roky. 

Snímek z natáčení třetího dílu Deník Bridget Jones.
Autor: Profimedia.cz

Bridget je zpět

Renée má ruce plné práce, protože natáčí třetí pokračování Deníku Bridget Jones. Všechny před rokem šokovala svou vizáží, kdy se ve společnosti objevila s opuchlým obličejem a jiným tvarem očí. Její osobitá krása byla ta tam, ale herečka plastiky vehementně popírala. Když se ale podíváte na fotky ze současnosti, stará dobrá Bridget je zpět! Jak to Renée dělá, nám asi zůstane záhadou.

 

Autor: luh