Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Angelina Jolie na titulce Vogue. Nemůže se dočkat své padesátky!

22. října 2015 | 06:00

Angelina Jolie nafotila se svou rodinou krásné fotky pro americký módní časopis. V rozhovoru zároveň přiznala, že ani její manželství není dokonalé. Tomu snad ani nevěříme!

Když se v roce 2005 dali Brad Pitt (51) a Angelina Jolie (40) dohromady, půlka lidí jásala. Druhá litovala Jennifer Aniston, kterou hollywoodský krasavec nechal na ocet. Od té doby se dvojice Brangelina rozrostla o šest potomků – tři adoptované a tři jejich vlastní. 

Angelina zdobí titulní stranu časopisu Vogue, pro jehož listopadové americké vydání vznikly krásné rodinné fotky. V rozhovoru se rozpovídala o tom, jaké bylo režírovat film U moře, kde ona a Brad hrají manželský pár, který prožívá krizi. Angelina zdůrazňovala, že manželům ve filmu se ani trochu nepodobají, i když své chyby také mají. 

Angelina Jolie se svými dětmi.
Autor: Reprofoto Vogue

Proč se Angelina těší, až překročí práh padesátky? Její matka i babička totiž zemřely na rakovinu po čtyřicítce. Angelina kvůli vysoké pravděpodobnosti onemocnění touto nemocí podstoupila mastektomii prsu a odstranění vaječníků, čímž riziko snížila na minimum.

V minulosti prohlásila, že jí v hlavě neustále tikají hodiny. Diví se, že je ještě tady, a proto každý den žije tak, jako by byl posledním. "Až mi bude 50, budu konečně vědět, že jsem to zvládla," řekla herečka.

Na ostatní fotky se podívejte ve fotogalerii!

Autor: luh