Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Cameron Diaz: Jeden muž nestačí na všechny mé potřeby

16. dubna 2014 | 11:04

Každá z nás neustále hledáme toho pravého muže, který by nám po všech stránkách vyhovoval. Herečka Cameron Diaz možná přišla na to, proč je tak těžké ho najít a dokonce našla řešení, jak se s tím vším popasovat.


Jednačtyřicetiletá blondýnka přiznala, že věří v to, mít více než jen jednoho partnera. Protože na jednoho muže jsou potřeby jedné ženy příliš a nedokážou je nikdy zcela uspokojit. „Z nějakého důvodu se pouštíme do vztahů a očekáváme, že jeden muž bude rozumět úplně všemu a každé naší části a bude schopen splnit naše očekávání. To je ovšem, podle mého názoru to, kde to všechno nakonec ztroskotá,“ nechala se slyšet herečka a na otázku zda si myslí, že je tedy lepší mít více partnerů, odpověděla: „Proč ne? Proč by to mělo být něco tak špatného?“

Cameron Diaz
Autor: profimedia.cz

Jelikož je Cameron nyní bez partnera, tak se prý obrací na své kamarádky. Ty jí dělají společnost. „Mám spoustu kamarádek a každá z nich je úplně jiná, takže když se mi chce dělat něco, co děláme jen spolu, tak zavolám té a té kámošce.“ Herečka, která je známá svým svérázným přístupem ke sňatkům také přiznala, že ji nikdy nelákala svatba a plození dětí není to, po čem by v životě toužila. „Kdyby to náhodou přišlo, tak ještě můžu, ještě nejsem tak stará,“ prohlásila Cameron.