Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Slavné ženy bez make-upu: Ani ony nejsou dokonalé!

  • Khloe Kardashian je bez make-upu k nepoznání.
    2. dubna 2014 | 06:00

    Hollywoodské herečky, slavné zpěvačky i hvězdné modelky - to jsou ženy, ke kterým vzhlížíme a toužíme vypadat jako ony. Ale ani slavné krásky nejsou dokonalé. Podívejte se, jak vypadají bez zásahu jakýchkoliv líčidel.

  • Katherine Heigl (35)

    Americká herečka Katherine Heigl se do povědomí diváků dostala především díky roli doktorky Izzie Stevensové v seriálu Chirurgové. Pro většinu žen se stala vzorem a pro mnoho mužů idolem, ale ani ona není dokonalá. Stejně jako jiné ženy ji trápí problémy s pletí a kruhy pod očima, které ukázala, když si jedno víkendové ráno vyběhla bez make-upu pro kávu.

    Celebrity bez make-upu
    Autor: profimedia.cz
  • Anne Hathaway (31)

    Americkou herečku Anne Hathaway si lidé oblíbili především díky její odlišnosti. Na rozdíl od svých slavných kolegyň se nestydí za malá prsa, nosí sestřih na kluka a odmítá jakékoli estetické i plastické úpravy. Naopak se netají tím, že je pyšná na své velké oči a plné rty. Ovšem, když si vyrazí ven bez zásahu líčidel, splyne s davem a je téměř k nepoznání.

    Celebrity bez make-upu
    Autor: profimedia.cz
  • Alicia Silverstone (37)

    Americká herečka a urputná bojovnice za práva zvířat, Alicia Silverstone už sice má nějakou tu vrásku, ale stále je to kočka. Alespoň v případě, kdy se objeví ve filmu nebo na společenské akci s dokonalým make-upem. Když si vyrazí do města nenalíčená, jen stěží byste poznali, že se jedná o slavnou herečku.

    Celebrity bez make-upu
    Autor: profimedia.cz
  • Khloé Kardashian (29)

    Sestra slavnější Kim Kardashian, Khloé Kardashian se snaží být za každou cenu dokonalá. Proto je vždy perfektně opálená, velmi výrazně nalíčená a většinou nasoukaná v titěrných šatech, které ovšem její oblé postavě příliš nelichotí. Ale ani ona není bez použití všemožných "vylepšováků" perfektní, spíše naopak. Když si odepne dlouhé lokny, zbyde jí jen řídké mikádo a když sundá nánosy make-upu, je to obyčejná holka od vedle.

    Khloe Kardashian je bez make-upu k nepoznání.
    Autor: profimedia.cz
  • Katie Holmes (35)

    Americká herečka a bývalá manželka Toma Cruise, Katie Holmes sice nepatří mezi nejoblíbenější celebrity šoubyznysu, ale za roky herectví si stálou fanouškovskou základnu získala. I když je pro některé ženy i muže modlou,  bez kvalitního krycího make-upu a výrazné rtěnky nevypadá zrovna jako slavná herečka.

    Celebrity bez make-upu
    Autor: profimedia.cz
  • Kendra Wilkinson (28)

    O žensky tvarované postavě americké televizní hvězdy a modelky, Kendry Wilkinson sní mnoho žen po celém světě. Po jejím unaveném obličeji zřejmě nesní nikdo. Vše je jí ovšem odpuštěno, protože je v současné době ve vysokém stádiu těhotenství.

    Celebrity bez make-upu
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.