Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná upírka Bella z Twilightu: Oholené vlasy a potetovaná hlava!?

27. ledna 2014 | 15:13

Zešílela snad? Herečka Kristen Stewart (23), kterou všichni známe spíš jako Bellu z upírské ságy Stmívání, chce radikálně změnit účes. Romantické vlny shodí a půjde do hola! A to ještě není všechno.

"Kdybych nebyla herečkou, určitě bych si jinak upravovala vlasy. A hlavně bych častěji měnila svůj vzhled. Víc bych je stříhala a barvila. Jednou bych chtěla i úplně chlapecký střih, ne takovou tu pěknou holčičí verzi," svěřila se třiadvacetiletá Kristen internetovému portálu Into the Gloss.

"Předtím, než umřu, si určitě hlavu úplně oholím. A až to udělám, nechám si na ní nechala udělat i tetování, než mi vlasy zase narostou. Nejsem si ještě jistá, na které části, ale zřejmě vzadu dole," dodala ještě herečka.

Jaký motiv by měl její hlavu ozdobit, ale ještě neví. Bude si to prý muset rozmyslet. S tetováním už ale kráska zkušenost má. Loni v létě si nechala ozdobit své zápěstí malým obrázkem. S kérkou se pak hned pochlubila na Twitteru a přidala i pár fotek z tetovacího studia.

Kristen Stewart
Autor: profimedia.cz

Kristen se v roce 2008 po natočení filmu Stmívání, který ji vynesl až na vrchol herecké kariéry, dala dohromady s hereckým kolegou Robertem Pattinsonem. Jejich vztah ale byl (je?) složitý. Za sebou mají už několik rozchodů a opětovných návratů k sobě. Zda spolu tedy momentálně chodí nikdo netuší. Herečka si totiž své soukromí důsledně chrání.

Svou kariéru začala americká herečka už v osmi letech. Kromě již zmiňovaného Stmívání si zahrála třeba ve filmech Úkryt, Zathura: Vesmírné dobrodružství, Na území žen, Zábavný park, Útěk do divočiny, Prokletí domu slunečnic a The Runaways. Její další velkou filmovou rolí je Sněhurka a lovec, kde si zahrála hlavní roli jako Sněhurka po boku Charlize Theron a Chrise Hemswortha.

Jako Bella ve Stmívání
Autor: profimedia.cz