Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejvíc sexy reklamy! Teď se svlékla i Kristen Stewart

8. ledna 2014 | 11:45

Proč používáme parfémy? abychom byly sexy! A návrháři světových značek to samozřejmě moc dobře vědí. Které z jejich posledních tváří jsou tak sexy, až chceme okamžitě vonět jako ony?

Kristen pro Balenciaga

Ve všech módních magazínech se teď skloňuje jméno Kristen Stewart. Proč, Původně vyzáblá milenka upíra bez špetky sexappealu se totiž jako kouzlem vyloupla v ženu vamp.

Kristen Stewart se rozhodla, že světu ukáže, že do Belly má opravdu hodně daleko, nasadila svůdný pohled, shodila svršky a v reklamě pro nový parfém Rosabotanica od Balenciaga se nám ukazuje v celé její nové nahé kráse. A my musíme uznat, že to tady slavné nevěrnici neskutečně sekne!

...
Autor: archiv firem

Robert pro Dior

Také Kristenina filmová a životní láska Robert Pattinson neodolal a stal se tváří parfému Homme od Dior. Přestože se nechal slyšet, že už má dost pozornosti fanoušků a není žádným sex-idolem, v reklamě je sexy jako hrom. Černobílé ladění a pohled dandyho svůdníka dělá dokonalý protiklad k Edwardovi, avšak dělá Roberta snad ještě přitažlivějším.

...
Autor: archiv firem

Emma pro Lancome

Ošklivá přechytralá holčička s nezkrotnými vlasy? Když se dnes podíváte na Emmu Watson, jen těžko byste k ní hledaly nejlepší kamarádku Harryho Pottera  - Hermionu. Ostatně poté, co filmová sága skončila, Emma se toužila zbavit nálepky pubertální čarodějnice tak moc, že si ostříhala vlasy a stala se sexy a tajemnou tváří parfému Tresor Midnight Rose od Lancome.

...
Autor: archiv firem

Brad pro Chanel

Několikrát nejkrásnější muž na světě, partner Angeliny Jolie a jeden z nejuznávanější herců Hollywoodu. To všechno jsou tituly, které Bradu Pittovi nestačily a musel získat ještě jedno prvenství. Když totiž nafotil sexy reklamu na Chanel N°5 od Chanel, stal se vůbec prvním mužem v historii, který svoji tvář propůjčil dámskému parfému. Sexy Brad se ovšem dostal do skvělé společnosti, Nejnovější tváří Chanel N°5 se totiž stala stará fotka Marilyn Monroe, která právě tento parfém před mnoha lety proslavila.

...
Autor: archiv firem

Autor: brig