Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To není možné! Kristen Stewart a Robert Pattinson opět spolu?

Robert Pattinson jde dnes ke Kristen Stewart na večeři. Bude z toho zase něco víc?
28. listopadu 2013 | 15:30

Dnes se v Americe slaví Den díkůvzdání, tedy svátek, kdy se celá rodina sejde pohromadě u velkého stolu plného tradičních pochoutek a slaví se, v kruhu těch nejbližších. Proč tedy letošní Díkůvzdání slaví Robert Pattinson u Kristen Stewart?

Podle amerického magazínu Hollywood Life bude dnes britský herec obletovaným hostem u své ex-přítelkyně Kristen Stewart, která pro něj vaří fantastickou večeři v britsko-americkéím stylu. Co tím sleduje? Přátelské posezení, nebo romantickou večeři v kruhu nejbližší rodiny a přátel? To zřejmě neví ani sám Pattinson.

Nesmrtelná láska? Ne tak docela

Pokud jste fanoušky filmové ságy Stmívání, jistě víte, že věčná láska Edwarda a Belly, které Robert a Kristen ztvárnili, není v realitě tak pevná a dokonalá.

...
Autor: profimedia.cz
Bouřlivý vztah plný rozchodů a následného vracení se k sobě odstartovala Kristen nevěrou s režisérem Rupertem Sandersem, díky čemuž ji okamžitě zavrhla celá vlna fanoušků romantické ságy. Robert byl doslova zlomený, ale přesto mu trvalo ještě poměrně dlouhou dobu, než přestal skákat tak, jak mu křehká brunetka s věčně otráveným výrazem pískala.

Jak to tak vypadá, Pattinsonovi zřejmě přísloví "Nevstoupíš dvakrát do jedné řeky" nic neříká a do stejných vod se vrhá už poněkolikáté. Dnes večer pro něj Kristen Stewart totiž uvaří jeho oblíbené recepty u příležitosti Dne díkůvzdání. A u stolu přitom bude přítomna i Kristenina rodina a jejich společní přátelé.

Dva dezerty speciálně pro Roba

...
Autor: profimedia.cz
A co Kristen vlastně plánuje? "Společně s matkou se rozhodla připravit čtyři různé druhy dezertů - dýňový cheesecake, broskvový crumble a speciálně pro Roba želatinový puding s domácím vaječným krémem a tradiční britský trifle.", prozradil magazínu Hollywood Life tajný zdroj.

"Také připravuje speciálně pro Roba několik jídel na kterých vyrůstal, jako Yorkshirský puding, pečené pastiňáky nebo květák zapečený se sýrem. Myslím, že Kristen chce na Roberta udělat opravdu dobrý dojem a vytvořit prostředí, ve kterém by se cítil jako doma. Dává do té večeře vážne všechno!"

Lammers plánoval svůj útok na premiéře filmu z upírské ságy Stmívání, kde zazářili Kristen Stewart a Robert Pattinson.
Autor: Profimedia.cz

Podle nás to tedy vypadá, že Kristen si vzala k srdci úsloví, že láska prochází žaludkem a snaží se dát to s Robertem zase dohromady. Ostatně jemu štěstí v lásce nepřeje a vypadá to, že k sobě romantičtí upíři mají blíž, než kdykoliv před tím. Uvidíme tedy, kam je dnešní večeřě díkůvzdání posune a zdali bude za co vzdát díky. co si o tom myslíte vy? Hlasujte v naší anketě.

Měli by se Kristen Stewart a Robert Pattinson dát opět dohromady?
80,6%
19,4%
Děkujeme za Váš hlas!
906 hlasů
218 hlasů

Autor: brig