Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dámy, plačte! Tihle krasavci přiznali, že jsou gayové

28. srpna 2013 | 06:00

Jsou pohlední, svalnatí a především neskutečně sexy! Většina z nich dlouho skrývala svou skutečnou sexuální orientaci, nakonec ale vyšli s pravdou ven. Přiznali, že před ženami dávají přednost mužům. Jaká škoda!

Naposledy zklamal minulý týden statisíce svých obdivovatelek známý americký herec Wentworth Miller (41), který byl dokonce kdysi vyhlášen nejpřitažlivějším hercem všech dob. Proslavila ho především hlavní role v seriálu Útěk z vězení (Prison Break).

"Nemohu se s čistým svědomím podílet na slavnostním předávání filmových cen pořádaném v zemi, kde jsou lidem jako jsem já systematicky upírána jejich základní práva na život a otevřenou lásku," prohlásil herec, který měl jako čestný host navštívit Mezinárodní filmový festival v Petrohradu.

Zatím posledním fešákem, který přiznal svou orientaci na mužské pohlaví je Wentworth Miller.
Autor: profimedia.cz

Jedenačtyřicetiletý Wentworth Miller se tak připojil k seznamu neskutečně sexy herců - gayů, kteří již zlomili srdce mnoha dívek a žen. Najdeme v něm i takové hvězdy jako je třeba Matt Bömer a Luke MacFarlance.

Právě Bömer, který neustále okupuje žebříčky nejpřitažlivějších mužů světa, na vlastní kůži zažil, jaké je to být kvůli své orientaci diskriminovaný. Loni světu přiznal, že je gay a hned se to proti němu otočilo. A i když má svalnatou postavu, uhrančivý pohled a vypadá opravdu sexy, roli Supermana nezískal jen kvůli tomu, že je homosexuál. Bömer žije se svým partnerem Simonem Hallem a vychovávají spolu tři děti.

Matt Bomer
Autor: profimedia.cz

To Luke MacFarlance (film Kinsey a seriály Tam někde nebo Bratři a sestry) zveřejnil svoji orientaci v kanadském deníku Globe & Mail už v roce 2008. "Nevím co se teď stane s mým profesionálním životem, zdá se mi ale fér říct, že jsem gay. Není to nic nového pro mě, moji rodinu ani pro moje nejbližší přátele a teď to víte i vy. Poslední tři roky slyším kolem sebe křik, abych šel s pravdou ven. Nebojím se nijak reakcí veřejnosti nebo kolegů, protože moje orientace je moje přirozenost a jsem na ni pyšný," prohlásil tenkrát hrdě.

Už rok před tím ho však nachytali paparazzi, jak randí právě s krasavcem Wentworthem Millerem. Vztah však tenkrát oba popřeli.

Luke MacFarlane
Autor: profimedia.cz

V roce 2011 vyšel s pravdou ven také Sean Maher, hvězda filmu Serenity či seriálu Playboy Club. Přesto, že se i on obával, že mu jeho přiznání zničí kariéru, rozhodl se, že už nechce déle nic skrývat. V rozhovoru pro americký magazín Entertainment Weekly prozradil, že je ve skutečnosti gay. V odhalení pravdy mu prý pomohla jeho rodina. Herec má dvě děti, dceru Sophii Rose a malého syna Liama Xaviera, které vychovává se svým dlouholetým partnerem Paulem.

Sean Maher
Autor: profimedia.cz