Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poznáte tyhle dva zajíčky? Dnes jsou sexy a mají miliony!

Poznáte tyhle dva malé kluky?
27. května 2013 | 14:00

Poznali jste Justina Timberlaka (32) a Ryana Goslinga (32)? Tihle dva se znají už odmalička, kdy spolu začali účinkovat v jednom dětském klubu. Bylo to snad shodou náhod, že se oba stali celebritami?

Někde byly karty slávy rozdány už hodně dopředu. Čtveřice celebrit Justin Timberlake, Ryan Goslin, Christina Aguilera a Britney Spears už coby desetileté hvězdičky zářily v dětském pořadu Walta Disneye "Mickey Mouse Club".

celebrity
Autor: Profimedia.cz

A kde jsou teď? Miliony dolarů za prodaná alba, porotcování v talentových soutěžích a role po boku největších hollywoodských hvězd.

Ryan Gosling

Je herec, producent a příležitostný zpěvák. Účinkoval v mnoha filmech, ovšem mezi ženami je dobře známý jakožto jeden z nejvíce sexy mužů světa. Původem Kanaďan je obrovský milovník psů. Sám má doma čtyřnohého miláčka jménem George.

celebrity
Autor: Profimedia.cz
Justin Timberlake

Všichni ho známe především jako ex-přítele popové princezny Britney Spears a člena chlapecké skupiny *NSync. Brzy ale pochopil, že větší úspěch mu ponese sólová dráha zpěváka a filmového herce.

Dámy, máme smůlu. Minulý rok si sexy Justin vzal za ženu svou dlouholetou partnerku herečku Jessicu Biel. Teď už jen můžeme očekávat, že pár brzy oznámí očekávaného potomka.

 

Autor: ema