Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Anife Vyskočilová se balí na hory. Jede s novým milencem?

7. prosince 2012 | 00:00

Herečka, moderátorka a tanečnice Anife Ismet Vyskočilová Hassan vyrazila do Alp. Proč? Jede tam snad se svým novým milencem, o kterém básnila v pořadu VIP Prostřeno?

My jsme Anife zastihli den před odjezdem, kdy se na týdenní cestu balila. A měla problém, aby do kufru dostala všechno, co potřebuje.

„Základ je kvalitní termo prádlo. Nerada bych nastydla. Už takhle se na mě pan doktor zlobil, protože jsem nedávno absolvovala operaci prsou a jemu se vůbec nelíbilo, že se chystám na hory a ještě ke všemu jezdit na snowboardu. Ale já na prkně jezdím už asi devět let a slíbila jsem, že budu opatrná. Takže musím mít nejen bundu, ale i oteplené kalhoty, boty, palčáky, brýle,“ vyjmenovávala. „A taky nesmím zapomenout na šelmu a sněhuláky,“ vysvětlovala svou neodolatelnou češtinou, když na hromadu oblečení přidala ještě snowboardovou helmu, boty do sněhu a taky termo hrnek od EximTours, sponzora pořadu.

V kufru nechyběly ani dvě tlusté knihy, jedna nesla trochu zvláštní název Fantastické a magické z hlediska psychiatrie. „To je má oblíbená kniha, vozím ji všude s sebou, na jakémkoliv místě ji otevřu, vždycky se začtu a nejsem schopná se odtrhnout. Lanovky a vleky se zavřou ve čtyři nebo v pět hodin a do večera je ještě daleko. Miluju, když se v tomhle čase můžu zachumlat do peřiny, sledovat, jak venku sněží a číst si,“ vyprávěla.

Ženy na cestách chtějí diváky seznamovat s různými destinacemi, zajímavým způsobem jim přiblížit život zdejších lidí, jejich tradice, zajímavosti daného místa, speciality místní kuchyně. „V Alpách chceme divákům ukázat, jaké jsou tu podmínky pro zimní sporty. Budeme bydlet v Zell Am See a odtud budeme vyrážet do různých destinací a středisek. Já se těším do Kitzbühelu, kam jezdím už několikátým rokem s přáteli,“ říkala Anife.

Autor: ema