Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

"Žena z lidu" Zlatuše a Anife spolu řádily na horách

3. ledna 2013 | 20:04

Čtveřice žen v čele s Anife Vyskočilovou a bodrou Zlatuší se společně vydala do rakouských Alp. A o vtipné okamžiky rozhodně nebyla nouze. Není divu! Vždyť tam, kde jsou tyhle dvě dámy, se ani nikdo nudit nemůže.

Ačkoliv Anife vyrazila do Alp oblečená spíš jako na nedělní procházku, právě z ní se nakonec vyklube nejzdatnější sportovkyně. Na svém vlastním prkně bude brázdit svahy jako zkušený snowboarďák.

Zatímco kartářka Zdena se slušně rozjezdí na lyžích, začátečnice maskérka Míša a „žena z lidu“ Zlatuše brzy lyže odloží a najdou si jinou zábavu. Vydají se na výlet na ledovec Kitzsteinhorn, aby si užily vyhlídku.

Každá ze čtveřice odvážných žen si v zimním středisku najde to, co ji nejvíc zajímá. Jedna dvojice se vypraví do nedalekého útulku pro zvířata, druhá se nechá hýčkat ve vodním světě. Nebyly by to ženy, aby neokoukly vánoční trhy. Tam ochutnají nejen pečené kaštany, ale taky vyhlášený místní svařák.

Každá ze čtveřice odvážných žen si v zimním středisku najde to, co ji nejvíc zajímá.
Autor: FTV Prima
Společně pak čtveřice vyrazí například na celodenní výlet do Salzburgu. Ženy navštíví pivovar a nechají si vysvětlit tajemství výroby piva. A v jedné z místních hospůdek pak zdejší pivo také ochutnají. A k tomu pravý vídeňský řízek. Proč o něm ale Anife mluví jako o rybě? Všechny ženy se shodnou na tom, že si na tomto výletě připadají jako v pohádce. Kdo a v jaké situaci si ale připadá jako pohádková Popelka? Dívejte se na Prima Family už tuto neděli.

Ačkoliv Anife vyrazila do Alp oblečená spíš jako na nedělní procházku, právě z ní se nakonec vyklube nejzdatnější sportovkyně.
Autor: FTV Prima
Všemi díly další nové řady cestovatelského magazínu Ženy na cestách vás budou provázet Anife, Zlata, Zdena a Míša. Na střídačku vždy dvě a dvě ze zmíněné čtveřice. Cestování po těch nejznámějších a nejlákavějších destinacích zahájí  v Kaprunu, kde je hlavní partner pořadu CK Exim tours na týden ubytoval v luxusním Grand Hotelu Zell am See.

A kam se ještě dámy vydají? Po zasněžených Alpách se můžete těšit na cestování po Jamajce, Mexiku, Venezuele, Tunisku, Maroku a dalších lákavých místech. 

Autor: FTV Prima, lena