Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Monika je zpět a Martin udělá průšvih!

  • Monika je zpět
    12. června 2017 | 09:22

    Dnes startuje předposlední týden Ulice. Dvanáctá sezona je téměř u konce, a tak je více než jasné, že se toho hodně semele. Na co všechno se můžete tento týden těšit?

  • Zkouška pro Digi a Jirku

    Páťa s Julčou dávají Jirkovi pořádně zabrat. Kriminalista, který zkrotí každého zločince, si s malými holkami občas vůbec neví rady, ale snaží se zvyknout si na rodinný život. Tento týden se holky znovu postarají o pořádně krušné chvilky. Ráno budou pozorovat mámu s Jirkou, jak spolu spí v jedné posteli, a pak se jich začnou vyptávat, jestli spolu mají sex. Jak oba zareagují a jakou to bude mít dohru?

    Podívejte se na ukázku:

    Video se připravuje ...
    Páťa a Julča se ptají, jestli spolu má jejich máma a Jirka sex! • VIDEO: TV Nova

  • Monika je zpět

    Monika se tento týden vrátí z Afriky, kde dokončila svou misi. Zatímco ona pomáhala těm, kteří to potřebují, Mára si prošel dost bouřlivým obdobím, kdy se mu holky v posteli doslova střídaly, a jednou se tam dokonce sešly dvě najednou. Teď je Mára fascinovaný Karlou, která je úplně jiná než všechny ženy, které doposud poznal. Monika je ale nabitá energií, sluší jí to více než kdy dříve a na Máru rozhodně nezapomněla, naopak! Jak dopadne jejich shledání po dlouhé době?

    Monika je zpět
    Autor: TV Nova
  • Martin si koleduje

    Martin poslední dobou mele z posledního. Bere jednu noční za druhou, protože v nemocnici je zoufale málo sanitářů. Práce ho navíc nenaplňuje. Nebaví ho a ani finančně to není žádný zázrak. Aby si přivydělal pár stovek, přijme melouch v Loučce, který však odstartuje sled špatných událostí. Martin to neustojí a společně s dalšími chlapy se v hospodě pořádně opije. A samozřejmě to bude mít následky. 

    Martin je v nemocnici nespokojený
    Autor: TV Nova

  • Simona pod dohledem

    Simonu brzy propustí z nemocnice, kde si poležela po posledním kolapsu, který už byl opravdu hodně vážný. Simoně hrozí velké zdravotní problémy, když nezvolní a nebude trochu vzornější pacientkou. O to se ovšem postará Ruda, který se vrátil ze své cesty a začne Simonu pořádně hlídat. Přestože je Simča šťastná, že se jí manžel vrátil po tolika týdnech domů, něco ji přece jen mrzí. Co jí dělá starosti?

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

    Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE!

Autor: red
Diskuse ke článku
.