Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Uvidíte v Ulici: Vážná psychická porucha, tajemný muž i problémy ve vztahu!

  • Video se připravuje ...
    24. dubna 2017 | 08:05

    Blíží se květen, měsíc lásky, ale ne všichni si svou zamilovanost užijí na maximum. Mezi Digi a Jirkou to totiž pořádně skřípe. Kromě toho se můžete v blízkých dnech těšit na postavu, která se již delší dobu neukázala, a také se seznámíte s tajemným mužem. Máte se na co těšit!

  • Jirka bojuje o Digi

    Digi a Jirka jsou do sebe zamilovaní, ale poslední dobou to vypadá, jako kdyby byl každý z nich z jiného vesmíru. Digi je zvyklá, že ve vztahu je muž s ženou pořád a má ji i rodinu na prvním místě. Jenže Jirka byl ještě nedávno zvyklý na to, být sám, a jeho jediným zájmem byla vždy především práce. Podaří se jim jejich vztah ještě zachránit? Digi tomu už příliš nevěří, ale přece jen je možná ještě šance. 

    Podívejte se, proč Digi není spokojená:

    Video se připravuje ...
    Digi vysvětluje Jirkovi, proč není s jejich vztahem spokojená. • VIDEO: TV Nova

  • Tajemný muž

    Existují náhodná setkání, která vám okamžitě změní plány na celý den a možná i na celý život. Přesně to se stane Amálii, která uvidí před kadeřnictvím staršího muže, který vypadá, že potřebuje pomoct. Amálie se ho ujme a udělá pro něj snad ještě víc, než by kdokoliv čekal. Kdo je neznámý muž? A proč si o něj zrovna Amálka bude dělat tak velké starosti? To se brzy dozvíme!

    Amálie Pešková je maminkou doktora Libora Seidla a spolu s Vlastimilem Peškem tvoří dokonalý pár.
    Autor: TV Nova

  • Ota chystá svatbu

    Od chvíle, kdy se naplno rozjedou svatební přípravy, je Ota jako vyměněný. Dokonce i Tereza a David, kteří ho znají poměrně dobře, se budou opravdu divit. A právě Tereze jako první dojde, že je to s Otou ještě vážnější, než se zdálo. Ota se jí totiž svěří s něčím, co Tereza absolutně nečeká. Tohle už není jen obyčejný strach ze svatby a závazků! Co Otu vlastně trápí?

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

  • Ančina nemoc

    U Aničky je to všechno snad ještě horší než před pár týdny. Dlouhodobý stres se na ní čím dál víc podepisuje. Svou roztržitost zatím přičítá tomu, že se od Bedřichova přiznání nemůže vůbec na nic pořádně soustředit, ve skutečnosti u ní ovšem propuká velmi vážná psychická porucha. Brzy se stane něco, co by pro ni i pro její blízké okolí mělo být opravdu varovným signálem. Jak se nemoc projeví tentokrát? 

    Pokud vás zajímá, jak se zbavit stresu, přečtěte si článek na mojezdravi.cz.

    Anička Lišková
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.