Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Riskování života, psychické problémy i prozrazení tajemství!

  • Video se připravuje ...
    10. dubna 2017 | 06:00

    I naše oblíbené hrdiny čekají Velikonoce, a tak bude v Ulici pořádně veselo. Nebude ale nouze ani o vypjaté situace, ve kterých půjde dokonce o život. Co tento týden uvidíte?

  • Tobiáš riskuje

    Už už to vypadalo, že se Tobiáš smířil s tím, že Tereza jeho city zkrátka neopětuje. Jenže teď bude stačit jedno náhodné setkání v Coolně, při kterém Tobiáš uvidí Terezu s pohledným Italem Lorenzem, a bude zle. Zamává to s ním natolik, že dokonce riskuje vlastní život. Vyleze totiž na střechu školy a tam si opilý sedne na úplný kraj domu. Stačí jen málo, jeden neopatrný pohyb a může dojít k obrovské tragédii. Svědky Tobiášova hazardu se životem jsou navíc David a Tereza, kteří se snaží nešťastně zamilovaného studenta zachránit. 

    Video se připravuje ...
    Tobiáš si zahrává ze životem • VIDEO: TV Nova

  • Tonda Hložánek křtí

    Velký den Tondy Hložánka se blíží. Ten konečně pokřtí knihu svých pamětí, ve kterých otevřeně mluví o letech působení v politice a o tom, jak to tam chodí. Pozve opravdu hodně lidí a všem chce předvést nejen svou knihu, ale i to, že už je po mrtvici zase v plné síle. Jenže na křest dorazí i Radek Mastný, se kterým má Tonda stále ještě nevyřízené účty. A tak to nebude dlouho trvat, Tonda se od Mastného nechá vyprovokovat a vrhne se na něj. Vedle toho se na křtu prozradí i jedno velké tajemství. 

    Tonda Hložánek si s věrností a poctivostí nikdy moc starosti nedělal. Když ale dostal mrtvici, začal je jeho pohled na život trošku měnit.
    Autor: TV Nova

  • Davidovo prozření

    David už s Alenou chodí pár měsíců, ale zatím jen Tereza vidí, jak mu manipuluje se životem a mění ho k obrazu svému. Již brzy se však konečně otevřou oči i samotnému Davidovi. Dostane se totiž ve správný čas na správné místo a dozví se tolik věcí, že se nebude stačit divit. Na povrch totiž vypluje přesně to, před čím Tereza Davida varovala. Jaká bude jeho reakce? 

    seriál ulice
    Autor: TV Nova

  • Anička si ničí zdraví

    Anička slíbila Bedřichovi, že se neodstěhuje a pokusí se vyrovnat se s tím, že on čeká dítě, které ona nikdy nemohla mít, s jinou. Nepřemýšlí nad ničím jiným než nad tím, jak se se vzniklou situací smířit a jestli budou ještě někdy vůbec žít normálně. Jenže dlouhodobý stres se výrazně podepisuje na její psychice. Již brzy se stane něco, co by se za normální situace vůbec nestalo, a to Anču hodně vykolejí. Co se jí přihodí? 

    Podívejte se, jak Béda před nějakou dobou oznámil Anče, že čeká dítě s Jindrou:

    Video se připravuje ...
    Béda se přizná Anče, že čeká s Jindrou dítě • VIDEO: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.