Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!

Video se připravuje ...
19. ledna 2017 | 06:00

Jako malá se na televizi vůbec nedívala. Její dětství, to byly staré pohádky a bohatý vnitřní svět. Televizní zprávy vnímala jako šedivé, nepřitažlivé a divné. Později studovala práva, ale na rozdíl od spolužáků ji advokacie úplně nepřitahovala. „Já budu televizní hvězdou,“ říkala jim tehdy se smíchem. A trefila se. Nakolik je hvězdou, podle svých slov neřeší. Každopádně Daniela Drtinová patří k výrazným osobnostem televizní novinařiny.

„Doma nejsem taková sekernice, jak mě mnozí vnímají na televizní obrazovce,“ říká televizní moderátorka Daniela Drtinová. Ale přiznává, že se jí muži bojí. „Pro mne je v životě důležitá svoboda a tak to mám i ve vztazích. A občas se stane, že ti potenciální partneři najednou neví, jak s tím naložit nebo jak si s tou svobodou počít. Většinou jsou zvyklí, že žena chce hnízdo a nějakou jistotu. Já mám tohle uvnitř sebe a navenek to tolik nepotřebuji,“ vysvětluje. A tak se jí nejednou stalo, že muži se této svobody lekli a dali přednost jistotě a péči.

Jaké to bylo, když se živila v Itálii jako tanečnice? Jak zvládá rozchody a jak se jí daří vychovávat dceru? Je opravdu taková individualistka, jak se může někomu zdát? Bála se alespoň zpočátku svých hostů z řad politiků, se kterými dělala rozhovory? Kde bere energii a klid? Nejen o tom vypráví novinářka a moderátorka Daniela Drtinová v dalším dílu pořadu Nej ženy Česka. Poslechněte si také rozhovory s Veronikou Žilkovou, Zlatou Adamovskou, Olgou Sommerovou, Danou Bérovou, Zuzanou Baudyšovou, Barborou Tachecí nebo Pavlínou Němcovou.

Video se připravuje ...