Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kristýna Leichtová: Nebojím se dělat v životě chyby

26. února 2016 | 10:00

Usměvavou herečku Kristýnu Leichtovou znají diváci díky seriálu Comeback a filmu Účastníci zájezdu. Od března ji budou vídat pravidelně dvakrát týdně na Primě v seriálu Ohnivý kuře, kde bude hrát svobodnou matku Kláru.

Kristýna Leichtová se představí v roli svobodné matky Kláry. "Dokážu si představit, že by se něco takového v reálném životě stalo," říká o osudu své postavy. "Byla by to výzva, ale rozhodně bych si to nepřála."

Postava Kláry se v životě několikrát spálila, je opatrná a má strach z mužů. Kristýna se ale ve svém životě chyby dělat nebojí. "Naopak, chybami se člověk učí. A pokud je udělá, tím méně jich bude dělat v budoucnu," míní herečka.

Video se připravuje ...
Kristýna Leichtová bude v seriálu Ohnivý kuře hrát svobodnou maminku • VIDEO: Adam Balažovič

V roli Kláry se objevuje nejvíce v cukrárně s názvem Nebe. Naštěstí sama není moc na sladké, takže se neustálá přítomnost sladkého nepodepisuje na její postavě.

Děj se točí kolem jídla, vztahů, přátelství a rodinných peripetií. V hlavních rolích dvou kuchařů jsou Jan Dolanský a Jakub Prachař. V seriálu dále hrají například Josef Polášek, Simona Babčáková, Lucie Polišenská, Michal Suchánek, Lenka Krobotová či Linda Rybová.

Video se připravuje ...
Jakub Prachař o seriálu a jeho vztahu k vaření • VIDEO: Adam Balažovič

Video se připravuje ...