Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trendy kabáty a bundy, které vás zaručeně zahřejí

Kabát Alpine Pro
21. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Romantický podzim je jako stvořený pro výlety do přírody a procházky po městě. Chladnější počasí si však vyžaduje i kvalitní oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně a elegantně. Inspirujte se novou podzimní kolekcí značky ALPINE PRO. 

Hřejivé podzimní kabáty

Základem každého ženského šatníku by měl být kabát z kvalitního materiálu a střihu, který lichotí ženské postavě. Kvalitní kabát můžete nosit i několik sezon, a to do té doby, než vás prostě a jednoduše přestane bavit. Do deštivého podzimního počasí je vhodné vybírat kabáty ze softshellových materiálů nebo s impregnačním zátěrem, protože dobře odpuzují vodu. Vybrali jsme pro vás dámské kabáty ALPINE PRO, které vám budou maximálně slušet.

Dámské kabáty Alpine Pro
Autor: Alpine Pro, a.s.

Elegantní softshellový kabát PRISCILLA 2 INS. je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů a ozdoben křišťálovými kameny od společnosti Swarovski. Je vhodný i do deštivého větrného počasí díky membráně SOFT-SHELL WINDBARRIER a vodoodpudivému impregnačnímu zátěru. V kabátu PRISCILLA 2 INS. budete krásná a dokonalá při každé příležitosti.

Pokud dáváte přednost sportovní eleganci, jistě vás nadchne kabát EDITE 3 v oblíbeném červeném nebo zeleném provedení. Až se budete procházet barevnou podzimní přírodou zajisté oceníte středně silnou hřejivou výplň, odepínatelnou kapuci i regulovatelný pas, který dá vyniknout siluetě vaší postavy. 

Dámská bunda Icyba
Autor: Alpine Pro, a.s.

Stylové prošívané bundy

Ve vašem podzimním šatníku by neměla chybět ani nápaditá dámská bunda. V ALPINE PRO si můžete vybírat bundy různých střihů i barev. Velmi oblíbené jsou prošívané bundy s hřejivou výplní HI-THERM, které poskytují maximální tepelný komfort. Využijete je od podzimu do jara a rády je oblečete i v létě k pozdnímu večernímu grilování.

Doporučit můžeme zejména dámskou bundu ICYBA 3 z kolekce Heritage, která vyniká moderním vzhledem a kvalitním zpracováním. Oceníte její nízkou hmotnost i vysokou hřejivost. Abyste vypadala perfektně při všech příležitostech, je bunda vyrobena v oblíbeném nadýchaném PUFFY stylu s dekorativním prošitím a má i krásnou kožešinu na kapuci, kterou můžete v případě potřeby odepnout.

Dámská bunda Perka
Autor: Alpine Pro, a.s.

Naprostou trendy záležitostí z podzimní kolekce ALPINE PRO je jednoznačně nápaditá softshellová bunda PERKA, která kombinuje klasický softshellový material s hřejivou výplní HI-THERM. Bunda nejen příjemně zahřeje, ale softshellový materiál a impregnační zátěr bude dlouho odolávat deštivému počasí, které vás potká cestou do práce či při procházce v přírodě. A protože jen tak z módy nevyjde, určitě ji unosíte i v příští sezoně!