Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tvář bez vrásek! Je to opravdu možné po 30 dnech domácí péče?

21. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Která z nás by nechtěla mít krásnou a mladistvou pleť i po čtyřicítce. Obyčejné krémy nefungují. Na zákroky, jako je botox nebo laserové omlazení nemáme dost odvahy nebo financí. Existuje tedy vůbec nějaké jiné účinné řešení?

Naše pleť stárne a s tímto faktem bohužel nic neuděláme. Ano, projevy stárnutí lze trochu zpomalit - zdravou životosprávou, omezením cigaret, alkoholu a nočního života. U jiného zase mohou zpomalit výskyt vrásek dobré geny. Stejně se ale dříve nebo později u každého objeví, bez rozdílu pohlaví.

Může zafungovat krém?

Vědci a kosmetické firmy se o to snaží už desítky let. Najít dokonalý krém, který vaši pleť omladí a dodá potřebné živiny. Jedním takovým je i Mezoderma Youth Activator. Působí jako výplň vrásek a efekt je viditelný již po 30 dní užívání. Pleť je krásně vypnutá, stejně jako po faceliftu nebo botoxu.

Tento zázrak v kelímku má podobný účinek jako matrikin, který stimuluje syntézu 6 hlavních složek matrice kůže a dermo-epidermální spojení (kolagen I, III, IV, fibronektin, kyseliny hyaluronové a lamininu 5). Zastaví ztrátu vlhkosti z kůže a zabrání další dehydrataci a stárnutí.

- Vyrovnává vrásky a jemné linky - mimika a boj s věkem

- Posiluje syntézu kolagenu

- Hydratuje kůže

- Zastavuje ztrátu vlhkosti kůže

- Obnovuje buňky kůže

- Prodlužuje životnost buněk kůže

Autor: Facemap CZ

Vyzkoušeno za vás

Mezi testujícími, kteří krém vyzkoušeli, je i Jana Šilhavá /45/:„Mezodermu Youth Activator silně doporučuji. Začala jsem ho používat již před půl rokem a moje pleť zase září. Můj manžel nemohl výsledku uvěřit, jak kdyby měl doma mladší ženu. Mám strach z jakéhokoliv druhu bolestivých injekcí nebo jiných zásahů do pokožky. Ale zdá se, že Mezoderma má pro mě lepší výsledky. Ten účinek za ty peníze opravdu stojí a lehce se používá. Pětadvacátý den mé vrásky začaly mizet a elasticita pleti se výrazně zlepšila. Budu ji i nadále používat, protože jde pro mě o nejlepší protistárnoucí produkt.“

Autor: Mezoderma