Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak nosit midišaty na podzim? Kombinujte je s kardiganem i s džínami

Fotografie
21. října 2018 | 06:00

Teplé dny skoro pominuly, ale to neznamená, že musíte své šaty schovat do skříně. Na podzim je ten pravý čas vytáhnout šaty v délce midi. S čím je kombinovat, abyste tento podzim byla za hvězdu?

V obchodech je jich plno, na výběr máte mnoho střihů i vzorů. Ano, řeč je o šatech v délce midi (v délce do poloviny lýtek). Sluší takřka všem a na podzim s takovými šaty uděláte spoustu parády. Navíc se jedná o základní kousek každého podzimního šatníku.

Když už ty své máte doma, máme pro vás pár tipů, jak je kombinovat. Klasikou jsou kožená bunda, nejlépe křivák, a kotníkové boty. Ještě lepší než kotníkové boty je ale kombinace s kozačkami nad kolena, nejlépe těmi semišovými. Na podzim vypadají opravdu skvěle, zejména s květovanými šaty. Konec vysokých kozaček se navíc schová pod šaty a vy nemusíte řešit žádné punčocháče, pokud je nemáte ráda.

5222418:gallery:true:true

Místo bundy ale můžete obléknout i jiné svršky, jako třeba mohutný kardigan, který dodá nenucenost celému outfitu. Pokud kardiganům neholdujete, vezměte si rolák a oblékněte ho buď na šaty, nebo klidně pod ně.

5222438:gallery:true:true

Pokud se rozhodnete pro druhou variantu, šaty by měly být na ramínka nebo by měly mít větší výstřih. Vyzkoušejte kouzlo vrstvení třeba i s úzkými džínami, šaty na ně jednoduše oblečte. Možností, jak nosit midišaty, je však víc. Veškerou inspiraci můžete načerpat v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová