Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nový módní trend pro muže: Crop top a břišáky ven!

Asos
18. září 2018 | 06:00

Připadá vám, že pánská móda mnohdy za tou dámskou zaostává? Teď nejspíš změníte názor! Mužský šatník se totiž v některých aspektech začíná inspirovat v tom dámském. Zajímá vás, který kousek ze své skříně byste mohla svému partnerovi klidně půjčit?

Ženám se nabízí mnoho možností, jak odhalit tělo a vystavit je na odiv, ať už v podobě minisukní či topů s výstřihem. Muži však tolik možností nemají a zbývají jim jen kraťasy, trička a plavky. Nyní si ovšem pánové mohou šatník obohatit o nový, bizarní trend. Takže, pánové, připravte se na příští léto!

Internetový obchod Asos začal prodávat tento kousek za 10 liber. Jde o opravdu krátkou verzi, která připomíná vršek od dámských plavek. Top je také velmi podobný tomu, který na sobě nedávno měla inspirující Kendall Jenner.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

last night ✨

Příspěvek sdílený Kendall (@kendalljenner),Lis 3, 2017 v 9:56 PDT

Model vyvolal velký rozruch, ale mnohé reakce byly spíše negativní. Asos prodej ukončil, ale kdo ví, který obchod se pro něj rozhodne příště. Ne všechny reakce byly záporné, někdo pojal tento trend jako vtip a připomínku osmdesátých a devadesátých let, kdy se crop top objevil v seriálu Fresh Prince.

5165220:gallery:true:true

A takto vypadal model, který prodával obchod Asos
Autor: archiv firem

Autor: Markéta Luštincová