Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Jak nosit bomber? Přesně jako Charlize Theron

19. srpna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Charlize Theron (42) je na cestách v bomberu.

Charlize Theron zrovna přiletěla z Berlína a byla zachycena na letišti v New Yorku. V Německu propagovala svůj nový film Atomic Blonde: Bez lítosti, kde hraje agentku. 

Na cestu letadlem zvolila stylové pohodlí. Saténový něžně růžový bomber přidala k jinak černým kouskům a celek zpestřila hnědým kloboučkem. Kabelka v této velikosti je na cestování ideální a díky dlouhému popruhu vám nebude nikde překážet.

Buďte jako Charlize Theron

Svůj oblíbený, tentokrát ničím nekomplikovaný bomber bez vzorů a výšivek slaďte s černými úzkými kalhotami. Pokud se chystáte na cestu stejně jako Charlize, zvolte pohodlnou obuv, třeba právě v podobě stylových pantoflů. Chybu neuděláte ani s teniskami. Celek bude působit ještě lépe s vkusnou pokrývkou hlavy.

Charlize Theron
Autor: profimedia.cz
Bomber: H&M, 899 Kč, kalhoty: Mango, 1299 Kč, kabelka: Zoot, 689 Kč, klobouk: H&M, 799 Kč, obuv: H&M, 599 Kč, brýle: H&M, 349 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE

Autor: Markéta Tošnarová