Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Styl podle celebrit: Midisukně můžete nosit, i když nejste vysoká

3. června 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Bojíte se midisukně, protože jste menšího vzrůstu? Na tyto předsudky zapomeňte a jděte na to podle Victorie Beckham (43).

Zapomeňte na černé oblečení a vytáhněte pastelové a bílé barvy, které se perfektně hodí na jaro a léto. Pokud chcete vypadat jako Victoria, držte se minimalismu.

Nebojte se midisukně, ta je letos "must have" kouskem vašeho šatníku. Rozhodně neplatí, že si ji mohou dovolit pouze vysoké ženy. Victoria se svými 163 cm nosí midisukně často. Pokud se v ní necítíte, stačí přidat podpatky. Skvěle však vypadá i s teniskami nebo se sandálky bez podpatku.

Buďte jako Victoria Beckham

Vezměte si midisukni, k ní obujte sandálky na podpatku. Do ruky vezměte netradiční kabelku v podobě vaku. K sukni si oblečte klidně mikinu, stejně jako Victoria. Pokud venku teplota přesáhla 20 stupňů, vedle nešlápnete ani s obyčejným bílým tričkem nebo tílkem. Jako tečku na závěr přidejte minimalistický náramek a sluneční brýle.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz

Sukně: Zara, 899 Kč, mikina: Mango, 799 Kč, sandály: H&M, 599 Kč, kabelka: Zara, 799 Kč, náramky: H&M, 89 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE

Chcete vypadat jako Victoria? Podívejte se na návod, jak se nalíčit!

Video se připravuje ...
Jak vypadat jako Victorie Beckham? • VIDEO: Youtube.com/vogue

Autor: red