Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Minisukně po čtyřicítce? Klidně! Jakou si vybrat a s čím ji kombinovat?

28. července 2017 | 06:00

Koupila jste si minisukni a teď nevíte, jak ji nosit, protože při pohledu do zrcadla si připadáte spíše jako vaše mladší dcera? Poradíme vám, s čím ji kombinovat a pro jakou příležitost s čím si ji vzít, takže už si nikdy nebudete připadat jako teenager!

Před výběrem minisukně se zamyslete nad svou postavou. Pokud máte štíhlé nohy, vyniknou na vás rovné střihy. Ženám se širšími boky budou zase lichotit áčkové střihy. Pokud máte chlapeckou postavu, můžete volit i minisukně s volánky.

Důležitý je také výběr bot. Na extra vysoké podpatky tentokrát zapomeňte. Nechcete přece vypadat lacině. Vhodné jsou boty na klínku, ploché sandálky nebo tenisky.

Naprosto nevhodné jsou i vyzývavé vršky s velkými výstřihy, lepší je volit kousky, které vrchní část těla zahalují. Prostě myslete na to, že jeden kousek, který bude přitahovat pozornost, je tak akorát. A právě takovým kouskem je minisukně.

Sukni kombinujte také podle příležitosti. Pokud si ji chcete vzít do práce, vsaďte na eleganci. Mini doplňte klasickou bílou košilí a sáčkem. Na párty zvolte halenku a pěkný šperk. Na volný čas k sukni oblékněte jednoduché tričko a tenisky. Letošním hitem je také dlouhá košile, přes kterou minisukni obléknete. Košile tak bude ledabyle vykukovat.

Na náš výběr minisukní se podívejte do fotogalerie!

Inspirujte se, jak nosit minisukně!

Video se připravuje ...
Inspirace, jak nosit minisukně. • VIDEO: Youtube/Fashion Trend Seeker/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová