Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Styl podle celebrit: V růžové i po čtyřicítce? Reese Witherspoon vám to ukáže

16. července 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Růžovou Reese Witherspoon jsme nemohly přehlédnout.

Herečka Reese Witherspoon nestárne! I ve čtyřiceti vypadá stejně skvěle jako tehdy, když před patnácti lety studovala práva ve filmu Pravá blondýnka. Chlupaté růžové pero ani čivavu už v kabelce sice nenosí, ale růžovou barvu miluje stále. Stejně jako dívčí střih šatů, kterých má ve svém šatníku nespočet.

Do newyorských ulic si před pár dny vyrazila v krásných růžových šatech v ideální délce těsně nad kolena. Romantický outfit doplnila bílými doplňky v podobě praktické kabelky a pohodlných sandálků na jutové platformě. Nechyběly ani hereččin oblíbený klobouk a sluneční brýle, na které v létě nedá dopustit. Reese je prostě kočka! Vypadá tak skvěle, že jde jen těžko rozeznat, jestli se v růžovém modelu prochází ona nebo její šestnáctiletá dcera.

Buďte jako Reese Witherspoon

Ani vy se nemusíte bát nosit růžové šaty, i když vám už bylo čtyřicet nebo klidně ještě víc. Pokud jsou na vás růžové šaty příliš nápadné, doplňte je černou barvou, která romantický outfit trochu "zdrsní". Nebojte se přes ně během chladnějších dnů přehodit i džínovou nebo koženou bundičku.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Zoot.cz, 1059 Kč, kabelka: Mango, 799 Kč, boty: Humanic, 399 Kč, sluneční brýle: Lindex, 299 Kč a náhrdelník: Lindex, 249 Kč