Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Rafinované červené šaty v podání Jennifer Garner!

4. srpna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Máte doma červené šaty? Podívejte se, jak sluší herečce Jennifer Garner.

Čtyřiačtyřicetiletá herečka Jennifer Garner vypadá skvěle a pořád se usmívá, a to i když musela řešit nevěru svého manžela Bena Afflecka s chůvou jejich dětí. Nevěrníka podle všeho vzala na milost a snaží se začít znovu.

Na losangeleské premiéře filmu Nine Lives (Já, kocour), v němž hraje hlavní ženskou roli, všem vyrazila dech. V červených koktejlkách vypadala naprosto famózně. Tak moc ji rozzářily, že nebylo třeba přidávat žádné šperky. Sandálky na vysokém podpatku vypadaly také krásně. Stejně jako outfit bylo dokonalé i přirozené líčení, které herečce ubralo několik let.

Buďte jako Jennifer Garner

Alespoň jedny červené šaty by měla mít ve svém šatníku každá z nás. Jsou totiž skvělé především pro chvíle, kdy nemáte zrovna čas důmyslně si promyslet celý outfit. Samy o sobě jsou totiž tolik dominantní, že opravdu stačí jen obout elegantní sandálky nebo lodičky a vybrat vhodnou kabelku. Nádherný model tak máte vymyšlený za pár sekund.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Zoot.cz, 1389 Kč, Zoot.cz, 999 Kč a H&M, 999 Kč

Podívejte se na další outfity slavných žen a inspirujte se!