Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Styl podle celebrit: Džínový model podle herečky Margot Robbie

2. července 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Dnes se inspirujeme denimovým modelem herečky Margot Robbie.

Herečka Margot Robbie je jednou z nejoblíbenějších hereček současnosti. Potom, co si zahrála po boku Leonarda DiCapria ve filmu Vlk z Wall Street, dostává jednu filmovou nabídku za druhou a muži po celém světě o ní tajně sní.

Pětadvacetiletá herečka má v oblékání jasno. Ve volném čase nosí nejraději džíny a tenisky, ale ve společnosti se vždy promění v ženu vamp. Hluboké výstřihy, provokativní průsvitné materiály a nekonečně vysoké rozparky: to je Margot Robbie na červeném koberci. Takové modely jsou krásné, ale jako inspirace pro všední den nepoužitelné. A proto jsme zabrousily mezi její outfity, které nosí ve volném čase, a nejvíce nás zaujal džínový model.

Buďte jako Margot Robbie

Na cesty nebo výlety rozhodně oceníte pohodlné, ale stylové džíny. K těm stačí obléknout jednobarevné tričko, ideálně z bavlny, aby vám v něm bylo co nejpříjemněji. Kolem pasu uvažte džínovou bundičku, která bude fungovat jako módní doplněk, ale i jako praktický kousek, když se ochladí. Batůžek na záda, obout tenisky a můžete vyrazit!2756976:gallery:true:true

Džínová bunda: TopShop, cca 1500 Kč, džíny: F&F, 549 Kč, tričko: Lindex, 599 Kč, sluneční brýle: F&F, 209 Kč, batoh: Bree.cz, 2790 Kč a tenisky: Adidas, Humanic, 2799 Kč