Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Ležérní outfit podle topmodelky Karlie Kloss

26. listopadu 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co takhle zapomenout na černou a dát prostor i jiným barvám?

Modelka Karlie Kloss vypadá skvěle ve všem. V jejím šatníku je spousta sexy šatů, které nosí především na společenské večírky, hodně večerních rób hodných červeného koberce, ale převládají jednoduché kousky, kterým dává přednost ve volném čase.

Ve skříni má nespočet jednobarevných triček, především těch bílých, padnoucích džínů v různých odstínech a také elegantních sáček. Před pár dny si vyrazila do města a opět provětrala své oblíbené kousky. Tentokrát vyměnila džíny za světlé plátěné kalhoty a oblíbenou koženou bundičku za sportovní bomber mikinu. A zase je to skvělé!

Buďte jako Karlie Kloss

Volnočasový outfit podle slavné modelky můžete klidně nosit i vy. Pokud se přece jen v džínech nebo alespoň tmavých kalhotách cítíte lépe, klidně je vyměňte za ty světlé. Myslete ale na to, že byste měla projasnit vršek. Takže na černý rolák zapomeňte.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Bomber: Zoot.cz, 1229 Kč, kalhoty: H&M, 799 Kč, rolák: Lindex, 449 Kč, řetízek s přívěskem: Moshna, 590 Kč, plátěná taška: Zoot.cz, 249 Kč a tenisky: Humanic, 2199 Kč

Video se připravuje ...
Karlie Kloss se chystá na Met Gala • VIDEO: youtube.com_Klossy/BPŽ

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!