Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Trendy letošního podzimu: Už teď víme, které barvy a kousky budou hit!

7. června 2016 | 10:00

Léto sice ještě ani nezačalo, ale brzy se v obchodech objeví zbrusu nové podzimní kousky. Oproti loňsku se zas tolik nezmění, ty nejvýraznější prvky se budou opakovat. Najde se však několik drobností, které budou pro podzim úplnou novinkou. Podívejte se.

Retro je stále in

Přechod mezi létem a podzimem nebude letos tak drastický, a to především díky tomu, že květinové potisky a krajka se z letních kousků přesunou i na ty podzimní. Oba tyto prvky se budou letos na podzim prolínat s čím dál oblíbenějším vintage stylem. Mnoho stylových kousků tak pořídíte nejen v oblíbených obchodech s módou, ale i v těch lepších "sekáčích".

Například v F&F pořídíte ty nejnovější podzimní trendy!
Autor: archiv firem

Trendy barvy

Podzimní oblečení se samozřejmě liší barvami. Oproti létu, které ovládnou pastelové barvy a barvy roku – pudrově růžová a nebesky modrá – pomyslné žezlo převezmou na podzim syté podzimní barvy. Největším hitem budou klasicky barvy spadaného listí a zemité odstíny v čele s lahvově zelenou. Velkou novinkou letos budou švestkově modrá a překvapivě i sněhově bílá, kterou nosíme především na jaře a v létě.

To musíte mít!

Pokud máme vyjmenovat konkrétní kousky, ne pouze styly a barvy, měly by být povinnou výbavou vašeho šatníku kalhoty se širokými nohavicemi, halenky s vázankou u krku a bombery, které jsou absolutním hitem už teď. Na podzim oslníte v kousku s originálními výšivkami, v khaki odstínu nebo v kousku ze sametu či jemné kůže.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!