Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na nákup vybavení na hory stále ještě není pozdě: Máme pro vás ty nejstylovější kousky!

28. února 2016 | 06:00

Každá žena, která miluje módní trendy, se chce líbit i na sjezdovce. Díky stylovému a barevnému modelu budete nejen hvězdou svahu, ale také odlákáte pozornost od drobných nedokonalostí, jako jsou omrzlý nos nebo rozmazaná řasenka.

I když už jsou obchody zaplaveny zbrusu novými jarními kolekcemi, rozhodně ještě není pozdě na to, pořídit si novou módní výbavu na hory. Bundy, oteplovačky, termoprádlo i samotné lyžařské či snowboardové vybavení navíc teď pořídíte za skvělé ceny díky slevám. 

Pokud se už letos na hory nechystáte, nemusíte se bát, že zimní oblečení a doplňky z loňské kolekce budou v příští sezoně out. Již pár let frčí oblečení, které je nápadné a originální – a jinak tomu nebude ani během další zimy. 

Termoprádlo

Funkční oblečení je zkrátka základ, ale to už určitě víte. Díky kvalitnímu tričku a legínám nebudete muset oblékat další zbytečné vrstvy, a váš outfit bude navíc o mnoho pohodlnější a vy se budete cítit, jako když se na svahu vznášíte. Přestože termoprádlo schováte pod oteplovačky a bundu, vybírejte si ho v barevném provedení a vždy dbejte na to, aby nebylo seprané a nemělo žmolky. Až si v restauraci na svahu skočíte na oběd nebo na čaj, nesmíte se za své termotričko stydět!

Buďte barevná


Trendy mluví jasně, na horách musíte být barevná. A to nejen kvůli stylu, ale i kvůli vlastní bezpečnosti. Ve sněhobílé bundě i oteplovačkách budete sice elegantní, ale taky nebudete na sjezdovce při mlze nebo hustém sněžení vůbec vidět. Proto je vždy lepší obléknout pestrobarevné oblečení, aby vás nikdo nepřehlédl. Nezapomínejte ani na doplňky, jako jsou rukavice s reflexním proužkem, helma a duhové brýle.

Při tvoření vašeho horského modelu nemusíte dbát na to, aby barvy vzájemně ladily. Na horách je povolený mix několika barev, které jsou v běžné módě zakázány. Takže klidně nasaďte žluté oteplovačky, růžovou bundu, zelenou helmu a modré brýle.

Sledujte i další aktuální trendy ze světa módy a kosmetiky!