Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Halenky s vázankou jsou hit!

6. prosince 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Do módy se opět vracejí halenky s vázankou, a protože herečka Dana Morávková sleduje módní trendy, rozhodně nezůstala pozadu.

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Dana Morávková je ztělesněním elegance. A právě proto je velmi žádaná v módních kampaních různých značek i na přehlídkových molech. To, že je jí módní průmysl velmi blízký, dokazuje i fakt, že navrhla svou vlastní kolekci luxusních kožených kabelek.

Nejčastěji nosí Dana Morávková klasické pouzdrové šaty, které však rozhodně nejsou všední, naopak mají vždy zajímavý detail, výstřih nebo barvu. Také pouzdrové sukně a padnoucí elegantní kostýmky jsou její parketa. Tentokrát zvolila k jednoduché černé pouzdrovce halenku s vázankou, která je právě teď absolutním hitem!

Buďte jako Dana Morávková

Halenky s vázankou, případně s fiží, evokují francouzský styl oblékání, který je velmi elegantní. Pokud si takový kousek pořídíte, rozhodně nebudete litovat. Nehodí se sice k džínům a nemůže být součástí sportovního stylu, ale v kombinaci s pouzdrovou sukní nebo černými kalhotami vypadá perfektně.

Dana Morávková je vždy elegantní!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: H&M, 899 Kč, Zoot.cz, 829 Kč a New Yorker, 499 Kč

 

Video se připravuje ...
Dana Morávková • VIDEO: Oliver Cuadra