Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Ve zlatých šatech budete zářit jako Julianne Moore!

7. prosince 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Právě teď je období vánočních večírků a nás nejvíce zaujaly třpytivé šaty herečky Julianne Moore. Líbí se vám?

Podle toho, jak skvěle herečka Julianne Moore vypadá, by rozhodně nikdo neuhodl, že letos oslaví 55. narozeniny. Na každém slavnostním předávání cen je vždy ozdobou večera a všechny oslňuje v dokonale propracovaných róbách. Jen málokdy udělá při výběru slavnostního i běžného outfitu krok vedle.

Na předávání filmových cen tentokrát dala přednost koktejlkám před dlouhou róbou. A změna se vyplatila! Metalické šaty jsou právě teď žhavým trendem, díky kterému vás nikdo nepřehlédne. Herečka správně obula střevíčky ve stejném tónu a vynechala šperky. Zlaté šaty totiž žádné doplňky nepotřebují!

Buďte jako Julianne Moore

V třpytivých šatech se na večírku nebo u štědrovečerní tabule můžete blýsknout i vy. A pokud není zlatá vaším favoritem, vsaďte na stříbrnou nebo měděnou. Všechny metalické barvy laďte buď ve stejném tónu, nebo s univerzální černou.

Julianne Moore se ráda obléká mladistvě
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: F&F, 829 Kč, tamsin.cz, 1710 Kč a TopShop, cca 3000 Kč