Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Oblečte si slavnostní outfit jako Heidi Klum

31. prosince 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jelikož je dnes Silvestr, vybraly jsme si slavnostní outfit modelky Heidi Klum, ve kterém budete na večírku nepřehlédnutelná.

Heidi Klum je jedna z mála žen, které s přibývajícím věkem mládnou. Co se týče jejího módního stylu, je opravdu originální. Módní přešlapy nedělá a i na procházce s dětmi nebo na nákupu vypadá perfektně a především originálně.

V modelčině letním šatníku zcela jistě převládají maxišaty, které Heidi zbožňuje. Nechybějí ani nesmrtelné džíny, pohodlné topy a halenky a sexy koktejlky. Právě jedny z nich jsme si vybraly my.

Buďte jako Heidi Klum

Pokud se chystáte poslední den v roce oslavit někde na večírku a chcete být za hvězdu, rozhodně si pořiďte metalické šaty. Zbytek outfitu už nemusí být nikterak nevšední ani výrazný, protože zlaté, stříbrné a měděné šaty hrají hlavní roli. Když přidáte pár zlatých doplňků a obujete klasické černé lodičky, bude to ideální.

Heidi Klum ve zlatých šatech září!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: tamsin.cz, 2585 Kč, lodičky: Deichmann, 599 Kč, pásek: New Yorker, 199 Kč, náramky: TopShop, cca 300 Kč a náušnice: H&M, 129 Kč