Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nesmrtelné džíny: Zkuste ty s vysokým pasem! Poradíme vám, jak je nosit

  • 5. března 2015 | 06:00

    Nedáte dopustit na nadčasové džíny? Pořiďte si s blížícím se jarem trendy denimové kalhoty s vysokým pasem, které vám perfektně vytvarují postavu. A že nevíte, jak je nosit a co se k nim hodí? Poradíme vám!

  • První krok

     

    Pořízení dokonale padnoucích džínů s vysokým pasem může být mnohdy pořádný oříšek. Neztrácejte trpělivost a vyzkoušejte kousky v různých velikostech z různých obchodů. Důležité je, aby vám při sednutí kalhoty nevytvářely zbytečné faldíky ani se nikde při chůzi nezařezávaly. Pamatujte i na to, že do kalhot s vysokým pasem se velmi často zastrkávají nejrůznější topy i halenky. I to si vyzkoušejte přímo v kabince, abyste nekupovala zajíce v pytli. Až najdete ty pravé, můžete začít vymýšlet nevšední jarní kombinace.

    Asos.com, cca 900 Kč
    Autor: archiv firem
  • Se zkráceným topem

     

    Líbí se vám zkrácené topy, ale rozhodně nechcete na veřejnosti odhalovat bříško? Oblečte k nim právě kalhoty s vysokým pasem. V kombinaci s těsným topem si dokonale vytvarujete postavu. Nebojte se pas ještě zvýraznit pomocí nápadného opasku. Nějaké nedostatky zase zamaskujte volnějším vrškem. Pokud nevíte, pro jaký top se rozhodnout, sáhněte po černé klasice, romantické krajce nebo hravých vzorech.

    Asos.com
    Autor: archiv firem
  • Ohrňte a obujte lodičky

     

     

    Pokud chcete v džínách vyrazit na pracovní akci nebo na večírek, stačí, když je o pár centimetrů zkrátíte ohrnutím a obujete boty na podpatku. Pokud zvolíte kotníkové boty, nohavice musíte ohrnout víc. Platí totiž, že nohavice by se neměla dotýkat boty.

    Asos.com
    Autor: archiv firem
  • S chlupatým svetrem

     

     

    Když vám kalhoty opravdu perfektně padnou, není nutné k nim nosit jen zkrácené topy a těsné vršky, které zastrkáte dovnitř. Skvěle budou totiž vypadat i delší jarní svetříky, které pak můžete barevně sladit s balerínkami nebo mokasínami.

    Reserved, 399 Kč
    Autor: archiv firem
  • Podprsenka hraje roli

     

    Možná se vám to zdá absurdní, ale ke kalhotám s vysokým pasem patří neodmyslitelně i skvěle padnoucí podprsenka. Za žádnou cenu se nesmí nikde zařezávat a musí vytvářet krásný dekolt. Díky tomu a kombinaci vysokého pasu a těsného topu docílíte efektu přesýpacích hodin. A tento typ postavy muži milují!

    Asos.com, cca 900 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, vysoký pas, džíny, kalhoty, triky, oblečení
Diskuse ke článku
.