Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdná inspirace: Oblečte se podle Amal Clooney!

  • 10. ledna 2015 | 06:00

    Britská právnička Amal Clooney, za svobodna Alamuddin, se díky vztahu s idolem Georgem Clooneym a následné svatbě stala miláčkem žen po celém světě. Nás nejvíce zaujal její ležérní styl oblékání, ve kterém i tak působí jako prudce elegantní dáma. Zkuste se inspirovat a oblékněte se jako krásná Amal.

  • Potrhaná právnička

     

    Krásná Amal si na nic nehraje. Když se chce cítit pohodlně, natáhne roztrhané džíny, volný svetr a pohodlné boty pánského typu. I v takovém outfitu vypadá perfektně, a navíc i sexy. Vyzkoušejte ležérní model také!

    Amal
    Autor: archiv firem

    Svetr: F & F, 469 Kč, džíny: New Yorker, 999 Kč, kabelka: New Yorker, 549 Kč, boty: Aldo, 2799 Kč, sluneční brýle: H & M, 199 Kč

  • Elegantní profesionálka

     

    Do práce Amal nejčastěji obléká krémové kostýmky nebo padnoucí pouzdrové šaty. Pak už jen stačí obout lodičky v tělové barvě a do ruky přidat koženou kabelku. Jednoduché, ale efektní!

    Amal
    Autor: archiv firem

    Šaty: Mango, 599 Kč, kabelka: H & M, 999 Kč, lodičky: Mango, 599 Kč, náušnice: Mango, 399 Kč

  • Ležérní kráska

     

    Ve volném čase dává Amal Clooney přednost kalhotám. I v těch ale vypadá žensky a elegantně. Plátěné kalhoty stačí ohrnout pár centimetrů nad kotníky, nohy prodloužit lodičkami, obléknout nadčasový trenčkot a celý model dotáhnout do dokonalosti masivním náhrdelníkem. Zkuste to také.

    Amal
    Autor: archiv firem

     

    Kabát: Mango, 899 Kč, halenka: F & F, 469 Kč, kalhoty: Zara, 599 Kč, lodičky: Aldo, 1799 Kč, náhrdelník: Bershka, 149 Kč

Diskuse ke článku
.