Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Top 20 kožených a koženkových bundiček na podzim!

10. října 2014 | 06:00

Jedním z nejžhavějších trendů letošního podzimu je stejně jako loni kožená, nebo koženková bundička. Perfektně se hodí nejen k odrbaným džínám, ale také k romantické sukni i něžným koktejlkám. Vybraly jsme pro vás dvacet těch nejlepších, ze kterých si rozhodně vyberete.

Kožených a koženkových bundiček můžete mít klidně plný šatník, nikdy totiž neomrzí a podle všeho ani nevyjdou z módy. A proč je vlastně tak milujeme? Nejspíš proto, že nemusíme být zběhlé v módních trendech, a přesto budeme v kožené bundičce vždy vypadat jako módní odbornice.

S čím kombinovat?

Není podzim jako podzim. V teplejších dnech vypadá kožená bundička skvěle v kombinaci se sukní, lodičkami a průsvitnou halenkou. Když sluníčko zaleze oblečte džíny, tenisky, nebo trendy chelsea boots, omotejte šálu a pod bundičku přidejte klidně i huňatý svetr. Není žádnou podmínkou, že jí musíte mít zapnutou, naopak ležérní styl frčí!

Koženková, Reserved, 1299 Kč.
Autor: archiv firem

Kůže, nebo koženka?

Pokud se rozhodnete investovat do bundičky z pravé kůže, můžete počítat s tím, že vám vydrží dlouhá léta. Ne každý je však příznivcem kožených výrobků, a tak téměř v každém obchodě narazíte i na imitace kůže. Takové bundičky stojí většinou kolem 1000 Kč, takže si na sezónu můžete pořídit klidně i víc kousků různých střihů a barvy.

Pokud se ani v kožence necítíte dobře, pořiďte si alespoň bundičku s koženým rukávem, límcem nebo kapsičkou. Každý kožený kousek se počítá.

Křivák vede

Co se týče střihů, chybu neuděláte nikdy. Pokud však chcete držet krok s módními trendy, rozhodně si pořiďte černý křivák, který se během pár let stal doslova ikonickým módním kouskem.

Top 20 nejlepších kožených a koženkových budniček najdete u nás ve fotogalerii.