Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Košilový podzim: Tyhle super kousky musíte mít!

19. října 2014 | 06:00

Vypadají fantasticky samy o sobě, pod koženým křivákem, lehkým trenčkotem i chlupatou vestičkou! Ano, řeč je o praktických a stylových košilích, které letos ovládly podzim. Pořiďte si kostkovanou, džínovou, nebo prudce elegantní průhlednou košili a už nebudete chtít nosit nic jiného. 

Pokud si máte letos na podzim pořídit jeden kousek, bez kterého nedáte ani ránu, rozhodně by to měla být pohodlná a univerzální košile. Ať už sáhnete po kousku z lehké džínoviny, průsvitného šifónu, nebo kostkovaného flanelu, nikdy nešlápnete vedle. Stačí si jen určit, k jaké příležitosti budete košili nejčastěji nosit. 

Kterou si vybrat?

Pokud se chcete v nové košili blýsknout před kolegy v práci, pořiďte si kousek z lehkého materiálu, který skvěle padne, jak k džínám, tak i k pouzdrové sukni. Do baru a na večírky se zase skvěle hodí vypasované, nebo průhledné košile, které jsou slušivé a především rafinované. 

Reserved, 699 Kč.
Autor: archiv firem

Sportovní typy zase ocení kostkované košile z pohodlné látky, ve kterých zvládnete klidně celodenní výlet, ale i romantickou procházku městem. Výběr košile záleží zkrátka jen a jen na vašem vkusu!

Musí být vidět

Nezapomeňte, že košile by měla být vidět, i když přes ní máte další vrstvu. Pokud vám to počasí dovolí, nechte kabátek rozepnutý, přidejte na košili náhrdelník, nebo omotejte šálu. Dalším způsobem, jak oblíbenou košili ukázat, je obléknout zkrácenou koženou bundičku a spodní vrstvu nechat nedbale vykukovat. 

Snad všechny košile vypadají skvěle i s chlupatou vestičkou, která udělá parádu i zahřeje. Stačí jen sladit barvy, přidat šperky a nepřehlédnutelný outfit je na světě.

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!