Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

10 klíčových kousků, které oživí váš zimní šatník!

  • Bez těchto kousků se v zimě neobejdete!
    17. listopadu 2014 | 06:00

    Zima ještě oficiálně nezačala, ale to neznamená, že se nemůžeme začít věnovat našemu zimnímu šatníku. Připravily jsme pro vás seznam deseti klíčových módních kousků, které rozhodně musíte mít až mrazy zaklepou na dveře. Jak se vám líbí?

  • Pletená čepice

     

    Bez pletené čepice se letos v zimě zkrátka neobejdete. Pořiďte si takový kousek, který bude vypadat skvěle k elegantnímu kabátu a perfektně poslouží i na horách ke sportovní bundě. 

    Mango, 399 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Kápě

     

    Největší hit podzimních módních přehlídek bude trendy i v zimě. Pod kápi stačí přidat další svetr, kolem krku omotat šálu a zima nemá šanci!

    Esprit, 2799 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Kožené rukavice

     

    Letos rozhodně zapomeňte na pletené palčáky a obyčejné černé "prstovky", zimním hitem jsou totiž kožené rukavice. Dodají outfitu šmrnc, hodí se ke každé bundě i kabátu a dokonale zahřejí.

    H&M, 599 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Bílé skvosty

     

    Pořiďte si alespoň jeden módní kousek v bílé, nebo krémové barvě. Tyto odstíny symbolizují pravé zimní počasí a perfektně vypadají v kombinaci se všemi barvami.

    Zara, 1499 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Flanelová košile

     

    Trend 90. let hlásí letos velký comeback. Bez hřejivé "flanelky" se zkrátka neobejdete. Pokud máte ještě nějakou schovanou hluboko ve skříni, je pravý čas ji opět oprášit. 

    Zara, 799 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Kožich

     

    Umělá kožešina doslova zaplavila všechny módní obchody. Kožíšky vypadají luxusně a také vás opravdu zahřejí. Pokud je na vás chlupatý kabátek příliš, pořiďte si alespoň vestičku. 

    F&F, 1499 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Tunelová šála

     

    Bez spojené šály, kterou si můžete ležérně omotat klidně i přes hlavu, se letos v zimě také neobejdete. Pořídíte ji snad v každém obchodě s oblečením a v nekonečně mnoho provedeních.

    F&F, 329 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Sportovní bunda

     

    Už dávno neplatí, že na horách musíte nosit velké sportovní bundy, které ženám akorát deformují postavu. Pořiďte si projmutou péřovku v nepřehlédnutelné barvě, díky které se stanete královnou všech sjezdovek.

    TopShop, cca 3000 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Boty s kožíškem

     

    Trendy perka budete muset s klesajícími teplotami vyměnit za pohodlné boty s kožíškem. Pak už jen stačí do nich zastrčit slim kalhoty, obléknout zimní kabát a je hotovo!

    Tamaris, Zoot.cz, 2569 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Huňatý svetr

     

    Huňatý svetřík už dávno nepatří jen na horskou chatu a domácí sezení u krbu, dnes k němu klidně můžete obléknout koženkovou sukni, přidat šperk a elegantní outfit je na světě.

    Bershka, 799 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, zima, šatník, doplňky
Diskuse ke článku
.