Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Letní svatba: Jak se obléknout? Top šaty, ve kterých zazáříte!

3. července 2014 | 10:00

Čeká vás v létě velká událost v podobě svatby vaší blízké kamarádky, nebo třeba příbuzného. Pak byste rozhodně měla znát nepsaná pravidla dress codu. Poradíme vám, jak se obléknout a zároveň jsme pro vás vybraly ty nejlepší šaty, které jsou v současné době dostupné v módních obchodech.

Bílá pro nevěstu

Zatím stále platí, že bílá barva by měla být výsadou nevěstou. Proto raději zvolte šaty v jiných tónech. Za hvězdu budete v pudrových tónech!

Vhodné doplňky

Na samotný obřad volte decentní šperky, nejlépe perlovou, stříbrnou či zlatou soupravu. Na večírek pak rozhodně nasaďte masivní náhrdelník a nepřehlédnutelné náušnice.

Zapomeňte na černou

Malé černé jsou sice vhodné téměř pro všechny příležitosti, ale temné barvy se na svatbu zkrátka nehodí. Stejně tak je dobré se vyvarovat provokativní rudé. V potisku na šatech nebo na doplňcích je samozřejmě povolena.

F&F, 659 Kč.
Autor: archiv firem

Nekopírujte družičky

Pokud víte, že nevěsta bude mít po svém boku hned několik družiček, zjistěte, v jakých barvách budou jejich šaty. Bylo by vhodné, aby vaše šaty nebyly stejně barevné.

Nezapomeňte na pohodlí

Pokud se chystáte na obřad i následný večírek, nezapomeňte si s sebou vzít pohodlné baleríny nebo ploché sandálky, které budou dokonale ladit s vaším outfitem. Po obřadu jen "přeskočíte" z vysokých lodiček do pohodlí a párty může začít.

Nezastiňte nevěstu

Pokud patříte mezi milovnice extravagantnější, či sexy módy, snažte se v den D obléknout elegantně a střídmě. Hlavní roli totiž musí hrát nevěsta!

Výběr nejkrásnějších šatů na svatbu i jiné příležitosti naleznete v naší fotogalerii.

Také chystáte svatbu? Vše, co potřebujete jako inspiraci, od prstýnků, přes šaty, až po dort, naleznete ZDE >>>