Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Trendy sukně letošního jara: Zakryjí všechny nedostatky!

19. května 2014 | 06:00

Pokud se chystáte udělat si radost a oživit s očekáváným zvýšením teplot svůj šatník, jednoznačně si pořiďte jednu z trendy sukní. Letos si vybere opravdu každá žena, protože zázračné sukně dokáží nejen upozornit na přednosti, ale také zamaskovat nedostatky. Kterou si vyberete právě vy?

Sukně jsou již desítky let nepostradatelnou součástí dámského šatníku. Milujeme je především proto, že se v nich cítíme žensky, elegantně i sexy. Díky letošním trendům oblékneme sukně, které jsou především maximálně pohodlné. Ultra krátkým a těsným minisukním už totiž odzvonilo!

Sukně pro každou ženu

Skvělou zprávou je, že největším letošním trendem jsou plisované sukně v midi a maxi délkách. Ty hravě schovají větší bříško i zadeček, širší boky i silnější stehna. Retro je zkrátka opět v kurzu!

Kanárkově žlutá sukně s květinami, Asos.com, cca 1800 Kč.
Autor: archiv firem

Úspěch také slaví pasové sukně střižené do tvaru písmene A. Ideální je midi délka, a pokud máte výstavní nožky, můžete si troufnout i na zkrácenou verzi. 

Kromě jednobarevných sukní můžete sehnat i ty s květinovými potisky i geometrickými vzory, ale také trendy kožené a metalické nevšední kousky.

Maximální univerzálnost

Sukně už dávno nejsou výsadou pouze elegantního stylu. Můžete k nim klidně nazout i plátěné kecky, sportovní top s číslem i rockerskou koženou bundičku. Zkrátka v jedné sukni můžete být jeden den za elegantní dámou, druhý den za uvolněnou bohémku a třeti za sexy dračici. 

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii.