Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Plavky pro malá prsa: Ideální jsou třásně, vzory i zavazování za krk!

  • Trápí vás malá prsa? Se správně zvoleným vršek plavek budete za hvězdu.
    18. června 2014 | 06:00

    Léto je za dveřmi, a proto je nejvyšší čas pořídit si plavky, které vám padnou jako ulité a budou lichotit typu vaší postavy. Připravily jsme pro vás módní seriál, ve kterém vám postupně poradíme, které plavky jsou právě pro vás ty nej! Dnes se zaměříme na ženy s malými prsy.

  • Plavky push-up

     

    Jedním z největších módních vynálezů jsou rozhodně podprsenky a plavky push-up, které dokáží i zdánlivě nemožné. Pokud vás tedy trápí malá prsa, je to ta nejlepší volba.

    Můžete vsadit na klasický typ košíčků s kosticí a vyztuží, který vaše ňadra vyzvedne a přidá jim na objemu. Méně efektní, ale přesto účinné, jsou pak vrchní díly bez ramínek, které však nedokážou prsa natolik vyzvednout jako klasický střih. Při výběru těch správných si dejte pozor na to, aby vám podprsenka neodstávala. Zkuste se v kabince předklonit, sednout si a podobně, abyste vyzkoušela, že vršek opravdu sedí.

    Plavky pro malá prsa
    Autor: archiv firem

    Vlevo: H&M, 349 Kč, vpravo: Reserved, 349 Kč.

  • Volánky a třásně

     

    Je tomu zhruba tři roky, co se staly absolutním hitem plavky s volánky, třásněmi a krajkou. Z tohoto trendu se mohou radovat především ženy s malými prsy a ženy s chlapeckou postavou. Nařasení vrchního dílu plavek totiž opticky přidá na objemu hrudníku a navíc celkově zdůrazňuje ženskost.

    Vybrat si můžete mezi širokou škálou střihů, od klasických košíčkových podprsenek, přes trojúhelníky, až po bandeau, což jsou plavky většinou bez ramínek, které jsou poslední roky velkým hitem.

    Plavky pro malá prsa
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Asos.com, cca 350 Kč, vpravo: F&F, 299 Kč.

  • Nevšední vzory

     

    K optickému zvětšení ňader vám pomohou také plavky s výraznými vzory, jako jsou pruhy, puntíky nebo pop artový potisk, které vytváří tzv. 3D efekt. Pomoci vám však mohou i odstíny, jako jsou tyrkysová, pudrově růžová nebo meruňková. Tyto barvy jsou naprosto ideální v kombinaci s třásněmi či volánky.

    Plavky pro malá prsa
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Bershka, 399 Kč, vpravo: Ann Christine, 349 Kč.

  • Zavazování za krk

     

    Pokud toužíte po tom svá prsa vyzvednout a během koupání i slunění je udržet pevně nahoře, vsaďte na vrchní díl plavek se zavazováním za krk. Když budou navíc košíčky lehce vycpané, máte vyhráno. Pro znásobení efektu můžete sáhnout po plavkách za krk, které budou mít nevšední vzory nebo třásně a volánky.

    Plavky pro malá prsa
    Autor: archiv firem

    Vlevo: TopShop, cca 400 Kč, vpravo: Gate, 148 Kč.

Klíčová slova:  móda, trendy, plavky, malá prsa, tipy, léto
Diskuse ke článku
.