Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plavky, které schovají větší pozadí: Se sukničkou i drobným vzorem!

  • Modelka Kelly Brook moc dobře ví, jak rafinovaně zamaskovat větší zadeček.
    2. července 2014 | 06:00

    Léto je oficiálně tady, a proto je nejvyšší čas pořídit si plavky, které vám padnou jako ulité a budou lichotit typu vaší postavy. Připravily jsme pro vás módní seriál, ve kterém vám postupně poradíme, které plavky jsou právě pro vás ty nej! V dnešním 3. díle se zaměříme na ženy, které trápí větší zadeček.

  • Padnoucí spodní díl

     

    Pokud právě vy patříte mezi ženy, které trápí větší zadeček, nezoufejte! Z takového nedostatku můžete hravě udělat přednost, jako například hvězda Kim Kardashian nebo zpěvačka Jennifer Lopez. Ani na pláži se nemusíte za své pozadí stydět, stačí jen obléknout ty správné plavky.

     

    Základem úspěchu je vhodně zvolený spodní díl plavek, který rozhodně nesmí být příliš vykrojený, ani příliš nízký. Mnoho žen se domnívá, že větší zadeček schovají v plavkách s nohavičkou, ale není to pravda. V takovém střihu vaše pozadí naopak vynikne.

    Plavky pro větší zadeček.
    Autor: archiv firem

    Květované: Bershka, 199 Kč, růžové: F&F, 229 Kč.

  • Hravá suknička

     

    Plavky se sukničkou jsou opět v kurzu a pro ženy s větším pozadí jsou jako dělané. V tomto případě se nemusíte bát ani vzorů nebo divokých barev, váš zadeček bude zkrátka dokonale schovaný. Vrchní díl plavek může být jakýkoliv, musí však držet vaše prsa pevně "na místě".

    Plavky pro větší zadeček.
    Autor: archiv firem

    S hvězdičkami: TopShop.com, cca 1500 Kč, červené: Lindex, 279 Kč.

  • Správný vršek

     

    Může se vám to zdát divné, ale i správný vršek dokáže opticky zmenšit váš zadeček. Záleží především na střihu, zavazování musí být za krk a výstřih do tvaru písmene "V". Tento styl plavek opticky protáhne vaši šíji a celkově zeštíhlí siluetu. V kombinaci s padnoucími kalhotkami máte vyhráno.

    Plavky pro větší zadeček.
    Autor: archiv firem

    Jednodílné: Desigual, zoot.cz, 1349 Kč, modrý vršek: Gate, 148 Kč.

  • Drobné vzory

     

    Co se týče vzorů, raději zapomeňte na puntíky, proužky i velké květiny, které na nedostatky spíše upozorňují. Volte plavky s drobnými potisky, jako jsou třeba malá kvítka nebo drobné geometrické vzory, které hravě odpoutají pozornost od kritických partií.

    Plavky pro větší zadeček.
    Autor: archiv firem

    Geometrické: Reserved, 349 Kč, s květy: Asos.com, cca 1500 Kč.

Klíčová slova:  móda, trendy, plavky, větší zadeček, triky, léto
Diskuse ke článku
.