Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ani sukně, ani kraťasy! Letos frčí skorty!

3. srpna 2014 | 06:00

Nosíte v létě s oblibou šortky a sukně? Pak si rozhodně pořiďte praktické a rafinované skorty. Zepředu vypadají jako zavinovací sukně, zezadu jako obyčejné kraťasy. A s čím se dá vůbec tento žhavý trend nosit?

Co se týče letošní trendů, příliš novinek ze světa módy nepřišlo. Stejně jako loni frčí i letos maxi šaty a sukně, šortky, nesmrtelná džínovina nebo třeba šaty s průstřihy. Opravdovou letošní novinkou jsou však tzv. skorty, sukně i kraťasy dohromady. Na první pohled sice vypadají jako klasická překládaná sukně, která byla velkým hitem loni v létě, ale není tomu tak.

Výhody

Ptáte se, proč si pořizovat skorty, když můžete mít šortky nebo sukni? Jsou tu hned dva hlavní důvody. Skorty jsou mnohem elegantnější než kraťasy a také mnohem praktičtější než sukně.

Mango, 799 Kč.
Autor: archiv firem

Jak kombinovat

Tzv. "šortkosukni", jak se u nás říká, můžete nosit přes den i na párty. Denní outfit skládejte ze zářivých barev a nebojte se exotických ani tradičních potisků. Na večírek stačí vyměnit syté barvy za tlumené odstíny a přidat vhodné doplňky. Pokud zbožňujete módní výstřelky, pořiďte si skorty overal, který je na letní párty jako dělaný.

Pro odvážné dívky a ženy je tu i možnost kombinovat skorty se zkráceným topem. Podmínkou je však štíhlá postava, ploché bříško, pořádná dávka odvahy a absolutní souhra barev a doplňků.

Na skorty se podívejte do naší fotogalerie!