Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Stylové kabáty: Exkluzivní i za pár stovek!

7. listopadu 2012 | 16:30

Ženy z Paříže, Milana i New Yorku je milují už dlouho. Ale i Česky už vyměňují krátké přiléhavé bundičky za pořádné kabáty. My jsme pro vás vybrali ty nejhezčí – ze všech cenových kategorií!

Záleží na vás, jestli investujete do jednoho luxusního kousku, nebo si pořídíte levnější sezónní trend. Hlavní je, aby kabát dobře seděl, dostatečně hřál a samozřejmě skvěle vypadal. Ten pravý určitě najdete, ať jste elegantní dáma, milovnice barev nebo rockerka.

Nadčasová klasika

Černé, šedé, béžové, velbloudí. S páskem, do áčka, s knoflíky nebo na zip. I v rámci neutrálních odstínů můžete najít zajímavé kousky.

...
Autor: archivy firem

Náš tip: Soustřeďte se na střih. Ženským křivkám bude slušet vypasovaný kabátek, chlapecké postavě zase ten áčkový.

Barvy, co zahřejí

Kabáty v teplých barvách jsou pro ty, které chtějí trochu rozzářit podzimní šeď. Zvolte si svůj stupeň žhavosti!

...
Autor: archivy firem

Náš tip: Nebojte se kombinace s barevnými silonkami. Vybírejte však s citem! Nejraději v jiném odstínu stejné barvy.

V army stylu

Kabáty pro generálky i pro vojandy právě zažívají svou sezónu slávy. Odstíny khaki a zelené, dvouřadé zapínání, velká ramena? Vyzbrojte se pro každodenní boj s realitou.

...
Autor: archivy firem

Náš tip: Abyste ve vojenském nepůsobila příliš tvrdě, přidejte něžnější kousky: sukně, podpatky, krajky i květinové vzory.

S myším kožíškem

Kabáty s chlupatým límcem nebo kapucí jsou trendy a praktické. Nebojte se sportovní parky ani elegantního modelu s luxusním kožíškem.

...
Autor: archivy firem

Náš tip: Dáváme přednost umělé kožešině před tou pravou. Ale i tak sázejte na kvalitu, ať po jednom lijáku nevypadáte jako umolousaná veverka.

Informace o produktech najdete v galerii.

Autor: Marie Barvínková