Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co je zimní, to je módní: Natřete se na bílo!

13. listopadu 2012 | 16:00

Velmi aktuální a IN barvou sezony je bílá. Proto jsme si pro vás připravily inspiraci v barvách zimy. A jestli se na ni netešíte, udělejte dobře alespoň svému oku!

Nemusíte vypadat jako ledová královna! I v bílé totiž můžete vypadat stylově a luxusně!

Nosit barvu sněhu ale nemůže úplně každá z nás. Pochopitelně maminka od dětí, která si ven vyrazí v bílé bundičce, kalhotách a šále, zcela jistě nedorazí domů bílá, ale minimálně barevná, nebo hnědá od hlíny!

Pokud ale vyrazíte ven s kamarádkami, nebo přítelem, odvažte se! V bílé barvě vás nikdo nepřehlédne!

Na volný čas
móda spoje
Autor: Archiv firem

Pletený svetr nám vyráběly naše babičky i prababičky. Nesnášely jsme ho a kousal, přesto se ale tento, nesmrtelný trend znovu vrátil na pulty módních řetězců. Jen už se dělá z příjemných materiálů! Pořiďte si ho, anebo poproste babičku!

Do baru
Bílá barva z vás udělá sexy kočku! A my vám poradíme, jak na to!
Autor: Archiv firem

Stylové šaty, luxusně vypadající hodinky se zlatým ciferníkem a smetanové kozačky bez podpatku. Pohodlí nadevše, říkáte si? Ano. Přesto je ale potřeba doladit sex appeal. Zkuste třeba rudé rty a sexy rukavičky!

Do práce
móda spoje
Autor: Archiv firem

Moderní peplum top, extravagantní, ale praktická chlupatá vesta a huňatá bundička, se zajímavými knoflíky. Proč ne? Stačí mít trochu odvahy! Vyzrajte na šeď našich ulic a "natřete" se na bílo!

Inspirujte se v naší fotogalerii:

Autor: Eva Dvořáková